SERWIS CANONA WARSZAWA - skandal! przeczytajcie...

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • JaBlam
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1304

Zamieszczone przez Mariusz81
    No niestety, ja pracuję i nie mam czasu na wycieczki do stolicy zresztą co to za firma w której giną dokumenty klienta. Ja posyłając sprzęt do serwisu załączyłem wszystkie wymagane dokumenty które włożyłem do pudełku razem z aparatem. Po kilku dniach otrzymałem telefon że brakuje dowodu zakupu. Czary

Mariusz.. ja Ci tylko napisalem co mozna w takim wypadku najlepiej zrobic. Bo nawet nie udowodnisz ze faktycznie oni zgubili. Wiem, ze to jest wkurzajace, no ale w takim wypadku niestety na to jestesmy skazani.
    Łudziłem sie, ze serwis Nikona wypada lepiej a podobniez wcale tak nie jest.

----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• Mariusz81

Naszym błędem jest to że nie zgłaszamy takich sytuacji firmie Canon, może dopiero po ich interwencji pracownicy serwisu zaczęli by dobrze traktować klientów.

Komentarz

• terminator
        Początki nałogu
        • 2007
        • 325

Zamieszczone przez Mariusz81
        Naszym błędem jest to że nie zgłaszamy takich sytuacji firmie Canon, może dopiero po ich interwencji pracownicy serwisu zaczęli by dobrze traktować klientów.
        Obudź się. W Polsce jest wiele miejsc, w których nie słyszeli o Solidarności, Wałęsie, Okrągłym Stole. Co najwyżej mogą wywiesić twoje dane z adnotacją: Tego klienta nie obsługujemy. Nie rozumiesz, że jak coś zgłaszasz, to jest dodatkowa praca dla kogoś. A tego nikt nie lubi.
        __________________________________________________ ____
        " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
        chyba że... muszą zbudować drogę."

Komentarz

• enter
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1201

zgłaszać trzeba tylko w odpowiedni sposób do przełożonych i do właściwych instytucji

Komentarz

• terminator
            Początki nałogu
            • 2007
            • 325

Zamieszczone przez enter
            zgłaszać trzeba tylko w odpowiedni sposób do przełożonych i do właściwych instytucji
            Próbowałeś kiedyś wywalczyć coś w PZU, ZUS, TP SA ? Kazdy monopolista Cię oleje, dopóki wie, że i tak przyjdziesz do niego. Liczba klientów im nie spada, a pewnie wręcz przeciwnie (być może nie wyrabiają z naprawami).

Komentarz

• Zigi
              Uzależniony
              • 2005
              • 532

Bez przesady. Owszem jedno dwa zgłoszenia oleją ale jeśli będzie przychodzić takich więcej to się powinni zainteresować.
              40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
              Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Komentarz

• terminator
                Początki nałogu
                • 2007
                • 325

Zamieszczone przez Zigi
                Bez przesady. Owszem jedno dwa zgłoszenia oleją ale jeśli będzie przychodzić takich więcej to się powinni zainteresować.
                Powodzenia. Już tu były wątki o tym jak to Canon Polska nie odpowiada na maile i faxy. Nie to, zebym był złośliwy, ale w tej sytuacji wydaje mi się, ze wyżej .... nie podskoczysz

Komentarz

• Mariusz81

Żeby się nie zdziwili jak im klientów zabraknie bo wg. mnie poobrastali w piórka cwaniaczki. Klientów to trzeba szanować.

Komentarz

Pracuję...