Raj dla tych, co chcą tanio, zmora dla tych, co chcą skorzystać z serwisu. Opinia większości, nie moja. A imię jego.... simmtech.
Wysyp SanDisk'ow
Zwiń
X
-
-
-
E. Kupujecie w jakichś dziwnych sklepach. W Białymstoku macie przecież na miejscu solidnego Falmara z Allegro. A w ogóle, to co to za sklep na rogu Warszawskiej/Pałacowej, bo ostatnio jak tam byłem nie widziałem nic komputerowego?Komentarz
-
-
Dwa tygodnie temu w Los Angeles ceny pamieci (w RadioShack i Walmarkt) byly okolo 20-30% wyzsze niz u nas w MediaMarkt - jesli to moze byc jakims wyznacznikiem bo zeden z wymienionych sklepow nie jest najtanszy ale wszystkie sa bardzo popularne.Zamieszczone przez Tytuswiesz jak pamiętam z pobytu w Stanach to czego jak czego ale pamięci to tam się akurat nie opłaca kupować....
Janusz
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
Znaczy ten sklep na rogu Pałacowej i Warszawskiej? No to widać dawno już nie byłem w Białymstoku - czas na odwiedzinyZamieszczone przez Tomasz GolinskiHeh, to właśnie Falmar.
BTW: Mam ogólną prośbę do wszystkich - cytujcie do czyjej wypowiedzi się odnosicie, bo potem trzeba zgadywać
Komentarz
-
A gdzie podziała się lotność umysłu???Zamieszczone przez salZnaczy ten sklep na rogu Pałacowej i Warszawskiej? No to widać dawno już nie byłem w Białymstoku - czas na odwiedzinyZamieszczone przez Tomasz GolinskiHeh, to właśnie Falmar.
BTW: Mam ogólną prośbę do wszystkich - cytujcie do czyjej wypowiedzi się odnosicie, bo potem trzeba zgadywać 
W obecnych czasach to trzeba wszystko wykładać na stół. Straszne czasy nastały.
A co do Sandisków - wracając do tematu - pół roku temu za Sandiska 512 Ultra II płaciłem - 550 PLN!!!!!!!!!!!//mjKomentarz
-
A wiesz ile ja pol roku temu placilem za A1? ;-) Zdziwilbys sie jeszcze bardziej jakbym ci powiedzial, ile rok temu placilem za Radeona 9800ProZamieszczone przez AszuA co do Sandisków - wracając do tematu - pół roku temu za Sandiska 512 Ultra II płaciłem - 550 PLN!!!!!!!!!!!
Wszystko tanieje, normalna sprawa. Zwlaszcza elektronika, bo tu jest stosunkowo najwiekszy postep.Komentarz
Komentarz