Wysyp SanDisk'ow

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pejot
    Bywalec
    • 2004
    • 204

Raj dla tych, co chcą tanio, zmora dla tych, co chcą skorzystać z serwisu. Opinia większości, nie moja. A imię jego.... simmtech.
    www.browarelefant.pl

Komentarz

• Tomasz Golinski
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 8623

Taak, mój kumpel tam pracował, to znam troche historii. Mój pechowy monitor (5 wizyt w serwisie bez skutku) był właśnie z Simmtechu.
      30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
      Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• sal
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 1122

E. Kupujecie w jakichś dziwnych sklepach. W Białymstoku macie przecież na miejscu solidnego Falmara z Allegro. A w ogóle, to co to za sklep na rogu Warszawskiej/Pałacowej, bo ostatnio jak tam byłem nie widziałem nic komputerowego?
        Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Komentarz

• Tomasz Golinski
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 8623

Heh, to właśnie Falmar.
          30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
          Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Janusz Body
            Moderator
            • 2004
            • 5757

Zamieszczone przez Tytus
            wiesz jak pamiętam z pobytu w Stanach to czego jak czego ale pamięci to tam się akurat nie opłaca kupować....
            Dwa tygodnie temu w Los Angeles ceny pamieci (w RadioShack i Walmarkt) byly okolo 20-30% wyzsze niz u nas w MediaMarkt - jesli to moze byc jakims wyznacznikiem bo zeden z wymienionych sklepow nie jest najtanszy ale wszystkie sa bardzo popularne.

Janusz

Janusz,
            Old enough to know better - but I do it anyway.

Komentarz

• sal
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 1122

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
              Heh, to właśnie Falmar.
              Znaczy ten sklep na rogu Pałacowej i Warszawskiej? No to widać dawno już nie byłem w Białymstoku - czas na odwiedziny BTW: Mam ogólną prośbę do wszystkich - cytujcie do czyjej wypowiedzi się odnosicie, bo potem trzeba zgadywać
              Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Komentarz

• Aszu
                Uzależniony
                • 2004
                • 707

Zamieszczone przez sal
                Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                Heh, to właśnie Falmar.
                Znaczy ten sklep na rogu Pałacowej i Warszawskiej? No to widać dawno już nie byłem w Białymstoku - czas na odwiedziny BTW: Mam ogólną prośbę do wszystkich - cytujcie do czyjej wypowiedzi się odnosicie, bo potem trzeba zgadywać
                A gdzie podziała się lotność umysłu???

W obecnych czasach to trzeba wszystko wykładać na stół. Straszne czasy nastały.

A co do Sandisków - wracając do tematu - pół roku temu za Sandiska 512 Ultra II płaciłem - 550 PLN!!!!!!!!!!!
                //mj

Komentarz

• kavoo
                  Zablokowany
                  • 2004
                  • 1173

Zamieszczone przez Aszu
                  A co do Sandisków - wracając do tematu - pół roku temu za Sandiska 512 Ultra II płaciłem - 550 PLN!!!!!!!!!!!
                  A wiesz ile ja pol roku temu placilem za A1? ;-) Zdziwilbys sie jeszcze bardziej jakbym ci powiedzial, ile rok temu placilem za Radeona 9800Pro
                  Wszystko tanieje, normalna sprawa. Zwlaszcza elektronika, bo tu jest stosunkowo najwiekszy postep.

Komentarz

Pracuję...