Wiem, zo mozna taniej. Ale fakt, ze siedzialem u nich ze 2 godziny.
Foto-Master Wrocław Odrzańska
Zwiń
X
-
-
Ostatnio kupowałem w Arkadach Tokine 12-24. Jako że była to już 2 tokina kupiona w tym sklepie dostałem mały rabacik.
IMO bardzo mili panowie
Można miło porozmawiać, jednak wydaje mi się ze jeden pan jest z obozu żółtych
PS. Zawsze byłem z torbą foto
Komentarz
-
Wiecie może czy plecaki także respektują, bo w niedługim czasie zamierzam się tam wybrać i zastanawiam się czy wystarczy plecak, czy muszę wejść trzymając w lewej dłoni 17-40 f4 L a w prawej 70-200 f4 L czy może do tego powinienem sobie jeszcze body powiesić na szyi ??Komentarz
-
plecak chyba styknie
na odrzańskiej z plecakiem - obsługa profi
bez- olewka
ech....dziwna jeat ta krajtrzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolkiKomentarz
-
Prawda jest taka, ze sklep z Odrzanskiej nie ma realnej konkurencji (mam na mysli fizycznie sklep, w ktorym szprzet jest na polce do pomacania i kupienia od zaraz). Stad jest jak jest i tyle
Komentarz
-
Chociaż jest jeszcze Impra ale tam bardziej plecaki/torby. Choć ostatnio jak byłem tam to gadałem z kolesiem i mówił że przenoszą się i jak znajdą duży lokal to będą chcieli mieć duży asortyment. Więc mogło by być ciekawe gdyby mieli jakieś szkła i puszki.Komentarz
-
Impra jest ok. Sprzęt mało wymyślny mają też i do pomacania. Ale lokal fatalny, to prawda
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
Plecaki jak najbardziej. Poza zabawą sigma 100-300 i 10-20 panowie pozwolili mi nawet zamontować do mojego LRover'a 190XPROB - tak dla przymiarki.
Fakt ludzi nie było tylko ja, moja Kaśka i kuzyn. Luz
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.plKomentarz
-
No to może jeszcze ja się wypowiem. Chciałem na Odrzańskiej kupić Sigmę 17-70, więc przyszedłem ze sprzętem żeby przetestować kilka egzemplarzy. Niestety zostałem niemiło rozczarowany, gdy nie pozwolono mi zamontować obiektywu do mojego body w celu wykonania testów!!!
Postanowiłem więc kupić szkło w imprze. Tam równierz Panowie krzywo się na mnie patrzyli, gdy poprosiłem o 4 sigmy na ladę
) Strzelili focha, trochę pomarudzili ale w końcu dali co mieli (2 marne egzemplarze). W końcu kupiłem lecz na koniec zastrzelili mnie totalnie: przy płaceniu kartą do doliczamy 2% ceny (myślałem że umrę)
Wrocław miastem życzliwych ludzi - buahahahahahahaKomentarz
-
Z tym doliczaniem to spotkałem się we Wrocławiu jeszcze w Arest-cie. Dziwne to jest.
Dlatego ja teraz sprzęt kupuję u znanego TIPa
.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Komentarz
-
A to się do inspekcji handlowej nadaje. Cena prezentowana powinna być ceną finalną, bez żadnych ukrytych marż. A gdy przy płatności kartą doliczają marże to znaczy że chcą byś ty za nich prowizję od używania terminala kartowego płacił. Ja takim sklepom mówię "do widzenia" ale gdybym był mocno złośliwy to bym zasugerował kierownictwu sklepu w rozmowie że tego typu ukryte marże są chętnie sprawdzane przez inspektorów PIH
.
Komentarz
-
Komentarz
-
trochę tam już u nich kasy zostawiłem. To są trochę goście którzy różnie podchodzą do różnych klientów niestety. Nie miałem tam jednak żadnych problemów żeby coś podpiąć, pomacać itp. Jak pożyczałem od nich szkła, zgadzali się wziąć w zastaw sprzęt mniej wartościowy, nie było też problemu żeby wyjść przed sklep i przestrzelić swoim body kilka fot obiektywem do hasselblada za 6kpln.
jest tylko jeden ból... mają koszmarnie drogie filmy, a jak jest ciśnienie i są poterzebne na zaraz, to trzeba wybulić.Ostatnio edytowany przez jdw; 1580.Komentarz
-
Polecam sklep nikona w Magnilia Park, można zamocować wszystko, pomacać - byle na terenie sklepu.
Szkoda, że ceny mają takie duże
Komentarz
-
to nie jest sklep nikona, tylko abfoto przeniesione z ul. widok. fakt, ze ten oddzial wroclawski jest bardziej pod szyldem nikona niz canona. ceny na niektore produkty maja spoko5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CBKomentarz
Komentarz