adrisim - UWAGA!!!!!!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tdfoto
    Początki nałogu
    • 2006
    • 292

Zamieszczone przez Błajo
    No ja tez przez AK mam klopoty... jestem ciagany po sadach jako swiadek.

Znajduje coraz wiecej ludzi oszukanych przez tego goscia....
    Znajoma z towarzystwa fotograficznego tez nacieta na karte 1GB ....
    Wydzial Przestepstw Gospodarczych prowadzi sprawe ... jesli znacie kogos kto mial problemy to wysylajcie info o numerach spraw w sadach... Oni to polacza i wtedy sedzia ni ebedzie mial zadnych watpliwosci... Im wieksza kasa tym szybszy tryb... a mamy o tym gosciu wszystko co nalezy, adresy, itp itd....

Tomasz

501490164
    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Komentarz

• mmsza
      Zablokowany
      • 2005
      • 514

A czy ktoś wie czy ten człowiek działa/ał na Allegro?
      Ew. z jakim nickiem?

Komentarz

• tdfoto
        Początki nałogu
        • 2006
        • 292

Zamieszczone przez mmsza
        A czy ktoś wie czy ten człowiek działa/ał na Allegro?
        Ew. z jakim nickiem?

Jak chcialem przez Allegro to powiedzial ze nie ma konta na allegro, bo nie zarabia na sprzecie tylko okazyjnie cos tam sprzedaje...

Komentarz

• javion
          Zablokowany
          • 2006
          • 47

nie masz jakiegoś/jakiś kolegów co mu niechcący recę połamią bo "nie miał papierosa"....... w takich przypadkach siłowo i anonimowo jak na mój gust.

Komentarz

• crater
            Początki nałogu
            • 2006
            • 399

javion, niechce nic mowic,ale takie posty sa nie na miejscu ]:-> mysle ze narazie zostawmy sprawe sadowi, potem sie bedzie myslec co z gosciem zrobic ;]
            www.facebook.com/StudioColorbox

Komentarz

• javion
              Zablokowany
              • 2006
              • 47

Zamieszczone przez crater
              javion, niechce nic mowic,ale takie posty sa nie na miejscu ]:-> mysle ze narazie zostawmy sprawe sadowi, potem sie bedzie myslec co z gosciem zrobic ;]
              a wtopiles kiedys 2400 na miesiac bez nadzieji na odzyskanie..... gość poprostu stosuje powiedzenie "masz jelenia to go duś jak ci zdechnie to go puść.
              wiec tez powinien go ktos przydusić

a w sądzie to też chyba nigdy nie byłeś.... TO JEST POLSKA ZERO ZAINTERESOWANIA CZłOWIEKIEM POSZKODOWANYM JAK I BANDYTą A KARY Są TAKIE żE KOń BY SIę UśMIAł

Komentarz

• tdfoto
                Początki nałogu
                • 2006
                • 292

Zamieszczone przez javion
                a w sądzie to też chyba nigdy nie byłeś.... TO JEST POLSKA ZERO ZAINTERESOWANIA CZłOWIEKIEM POSZKODOWANYM JAK I BANDYTą A KARY Są TAKIE żE KOń BY SIę UśMIAł

Nota bene facet .... juz mnie straszyl ze wytoczy mi process bo stracil przeze mnie prace w gazecie, dlatego zatrzymuje moja kase jako odszkodowanie...

Straci jeszcze wiecej.... kariere jako fotografik.... czekam na wyrok z prokuratury a potem..... "INTERNET to potega....."

Aaaaaa taaak mnie gosc wkurzyl, ze nie odpuszcze....

Komentarz

• crater
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 399

bylem, wygralem i jestem zadowolony bo przysadzielm goscia, ktory mi na odcisk nadepnal...

tdt pewnie, nienalezy odpuszczac takim, ale z lamaniem to bym raczej poczekal.A co do przywlaszczenia sobie twojej kasy (bezprawnie - bo odszkodowanie ma prawo ustanowic instancja karna) to bym sie niebal, moze sie to rowniez skonczyc ze do wyroku skazujacego zostanie dolaczona grzywna ze bezpodstawne przywlaszczenie wlasnosci majatkowej... czyli plus dla icebie bo kolejna kase dostaniesz
                  www.facebook.com/StudioColorbox

Komentarz

• javion
                    Zablokowany
                    • 2006
                    • 47

bylem, wygralem i jestem zadowolony bo przysadzielm goscia, ktory mi na odcisk nadepnal...

tdt pewnie, nienalezy odpuszczac takim, ale z lamaniem to bym raczej poczekal.A co do przywlaszczenia sobie twojej kasy (bezprawnie - bo odszkodowanie ma prawo ustanowic instancja karna) to bym sie niebal, moze sie to rowniez skonczyc ze do wyroku skazujacego zostanie dolaczona grzywna ze bezpodstawne przywlaszczenie wlasnosci majatkowej... czyli plus dla icebie bo kolejna kase dostaniesz

tak - jak bedzie mial z czego zaplacic - bo wyrokow niewyegzekfowanych jestmnóstwo i co z tego ze bedziez mial go na pismie

Komentarz

• Nemeo
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1757

moze sie to rowniez skonczyc ze do wyroku skazujacego zostanie dolaczona grzywna ze bezpodstawne przywlaszczenie wlasnosci majatkowej... czyli plus dla icebie bo kolejna kase dostaniesz
                      Piękna jest ta teoria prawa, szkoda że praktyka w Polsce wygląda zupełnie inaczej.

Komentarz

• tdfoto
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 292

tak - jak bedzie mial z czego zaplacic - bo wyrokow niewyegzekfowanych jestmnóstwo i co z tego ze bedziez mial go na pismie

Bede mial pelne prawo aby goscia scigac az bedzie "nikim" .... bez pracy, z wyrokami...wtedy to nawet jego dziewczyna Kasia go opusci.... swoja droga ciekaw jestem czy wie skad jej facet ma na wyjazdy, imprezki w klubach....

Taaak mnie wkurzyl, ze dziala totalna inwigilacja....

Jak dostane wyrok na pismie, to podesle wam wszystkie linki.... poczawszy od szkoly, firm ktore dorywczo dawaly mu zlecenia, adresow rodziców jego, jego dziewczyny.....

POLICJANCI byli zdziwieni iloscia materialu ktory im przynioslem.... calosc dochodzenia zrobiona...

Komentarz

• Zodiakalny Rak
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 411

Zamieszczone przez tdf
                          Bede mial pelne prawo aby goscia scigac az bedzie "nikim" .... bez pracy, z wyrokami...wtedy to nawet jego dziewczyna Kasia go opusci.... swoja droga ciekaw jestem czy wie skad jej facet ma na wyjazdy, imprezki w klubach....

Taaak mnie wkurzyl, ze dziala totalna inwigilacja....

Jak dostane wyrok na pismie, to podesle wam wszystkie linki.... poczawszy od szkoly, firm ktore dorywczo dawaly mu zlecenia, adresow rodziców jego, jego dziewczyny.....

POLICJANCI byli zdziwieni iloscia materialu ktory im przynioslem.... calosc dochodzenia zrobiona...
                          Uwazaj tylko na Ustawe o ochronie danych osobowych i GIODO!
                          z pozdrowieniami

Komentarz

• tdfoto
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 292

Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
                            Uwazaj tylko na Ustawe o ochronie danych osobowych i GIODO!
                            co to znaczy GIODO! ....

Komentarz

• Tomasz Golinski
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 8623

generalny inspektor ds. ochrony danych osobowych
                              30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                              Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Zodiakalny Rak
                                Początki nałogu
                                • 2006
                                • 411

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                                generalny inspektor ds. ochrony danych osobowych
                                Dziekuje Tomku (dokladnie bez ds. - Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych), maja bardzo duze uprawnienia, w tym i w zakresie "wymiaru kary"!
                                Dlatego zastanow sie tdf zanim zaczniesz rozpowszechniac czyjes dane - zwlaszcza takie!

pozdrawiam,
                                z pozdrowieniami

Komentarz

Pracuję...