Witam szukam "albumów ślubnych" okładek... tak na 4 zdjecia oraz na ok 20 fotek w formacie 21x15 cos ładnego... niedrogiego ;-) z góry dzieki za info gdzie to można nabyć Pozdr...
Albumy Slubne ?
Zwiń
X
-
Albumy Slubne ?
CZARNA SKRZYNKA.. SZKIEŁKA... 100 vódki ( już nie pije mam IS ... LATARECZKA :wink: STAŁKI... 50,85,135 m42 MIECH ŻYJE towarzysz CANON
w planach coś...;-)Tagi: Brak -
Daj Adres, To Zamowie Na Sklep I Wysle Ci Biale Okladki Z Grubego Bialego Kartonika Powlekanego Ze Zlotymi Rameczkami (slub Lub Komunia) Masz 50 Ramek I Mozesz To Dowolnie Ciac (np. Po 5 Sztuk). Wiecej Na Pwstuff, czyli wszystko co przeszkadza w robieniu dobrych zdjęć... -
Witam,
zna ktos z was kogos kto sprzedaje ladne,dobrej jakosci albumy slubne???
Chodzi mi o albumy do wklejania,na 10-50(15,2x20,3 lub 20x30) i na 200 zdjec (10,2x13,6 lub 15,2x20,3).
Poszukuje tez dojscia do ladnych slubnych ozdobnych opakowan na CD/DVD.
Oczywiscie byloby dobrze gdyby byl to ktos sprawdzony terminowo, jakosciowo,cenowo to juz inna sprawa
Moj dotychczasowy dobry kontakt sie niestety urwal.
pozdrowka i dzieki z gory-40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)Komentarz
-
A ja odpowiem bo to nie jest moja firma.
Polecam albumy Walther - przedstawicielem na Polską jest firma FotoKwiatek. Namiarów szukaj na necie.

Komentarz
-
A co za problem napisać do Hazana prośbę o pozwolenie na zamieszczenie takiego ogłoszenia w dziale Giełda, zamiast marudzić na moderatorów że pilnują Regulaminu?Zamieszczone przez Rafał32Napisz na priva bo jak Ci podam namiary na moją firmę to mi stróż Vitez znowu wlepi czerwoną kartkę
Komentarz
-
a to teraz trzeba mieć zgodę admina, aby zamieszczać ogłoszenia w Giełdzie
;-)
przecież ogłoszenie może umieścić, byle po wątkach nie spamował...
natomiast w temacie, to ja korzystam z Gedeona:
z tym, że jako klient indywidualny, więc nie mam pojęcia jakie sa z nimi relacje miedzyfirmowe.Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Jest pewna różnica pomiędzy ogłoszeniem o sprzedaży konkretnych, pojedynczych sztuk sprzętu a reklama firmy robiącej albumy ślubne.
O tym drugim przypadku traktuje Pkt 8 Regulaminu
.
Komentarz
-
Gedeon, Poldom, Henzo jak trafisz a Walther zawsze pewna jakość.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ale kosztuje.

Komentarz
-
Walther i Henzo czasami zdarzają się podle niedorobione.
Sprawdź lepiej firmę Empol ze Środy Wielkopolskiej. Terminowo, solidnie, chociaż średnio tanio.Komentarz
-
przeciez te albumy z Empolu wyglądają jak kupa!
już bym wolał Walthera czy to nieszczęsne Henzo, które i tak się szybko sypią...Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.Komentarz
-
Z całym szacunkiem dla wickermann`, ale chyba tak naprawdę nie miał do czynienia z Waltherem.
Nigdy jeszcze nie miałem kłopotów z tymi albumami. raz w historii zdarzył mi się przypadek, że dostałem album z przygietą wewnątrz kartą - reklamacja była załatwiona natychmiastowo.
To naprawde porządne albumy. Kto siedzi w temacie wie zresztą o co chodzi.
Pozdrawiam
M.S.

Komentarz
-
No to sie dowiedzialem, hahaha.
Widze ze zdanie macie wszyscy zdeka podzielone, ale i tak dzieki.Sprawdze sobie.-40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)Komentarz
-
z calym szacunkiem do ciebie ale wiele do czynienia z waltherem nie miałeś.... W zeszłym roku, jeden album z białymi kartami i czarną kropą - na szczęscie zakryło zdjęcie, inny album zagiety pergamin- wyprasowało się; jeszcze inny album wyrwany ordynarnie pergamin (wszystie oryginalnie zafoliowane)- po telefonie do sprzedawcy pani miło zakomunikowała, że zdarza się lecz obecnie nie mają tego modelu i koloru na stanie i jak sie pojawi to bedzie dzwonić(dystrybutor fotokwiatek- Wawa). Po jakimś czasie pani dzwoni czy cos nie potrzebujemy bo jedzie przedstawiciel i może podrzucić. Powiedziałem ze b. chętnie ale tylko wymiana tego uszkodzonego i na razie nic wiecej-nikt się nie pojawił do tej pory i cisza, a album sobie lezy i czeka. Na obecna chwile ktoś robi mi recznie w trochę drozej. Poszukajcie sobie więc w waszej miejscowości dobrego introligatora i z nim sie dogadajcie. Nie mniej jednak ja szukam dalej.Z całym szacunkiem dla wickermann`, ale chyba tak naprawdę nie miał do czynienia z Waltherem.
Nigdy jeszcze nie miałem kłopotów z tymi albumami. raz w historii zdarzył mi się przypadek, że dostałem album z przygietą wewnątrz kartą - reklamacja była załatwiona natychmiastowo.
Pozdrawiam
M.S.
Acha kolega ma chyba 10 waltherów i nie wiem czy dalej czekają na reklamację...??Komentarz
-
Sorry, ale "przerobiłem" chyba ze 40-dzieści tych albumów i w życiu nie miałem żadnych problemów z albumami Walther, również żadnych z obsługą firmy Fotokwiatek. Chyba po prostu masz pecha albo odpuściłeś sobie tą sprawę. Jak widziałeś, że są jakies wady to poczta, albo m@il i reklamacja.z calym szacunkiem do ciebie ale wiele do czynienia z waltherem nie miałeś.... W zeszłym roku, jeden album z białymi kartami i czarną kropą - na szczęscie zakryło zdjęcie, inny album zagiety pergamin- wyprasowało się; jeszcze inny album wyrwany ordynarnie pergamin (wszystie oryginalnie zafoliowane)- po telefonie do sprzedawcy pani miło zakomunikowała, że zdarza się lecz obecnie nie mają tego modelu i koloru na stanie i jak sie pojawi to bedzie dzwonić(dystrybutor fotokwiatek- Wawa). Po jakimś czasie pani dzwoni czy cos nie potrzebujemy bo jedzie przedstawiciel i może podrzucić. Powiedziałem ze b. chętnie ale tylko wymiana tego uszkodzonego i na razie nic wiecej-nikt się nie pojawił do tej pory i cisza, a album sobie lezy i czeka. Na obecna chwile ktoś robi mi recznie w trochę drozej. Poszukajcie sobie więc w waszej miejscowości dobrego introligatora i z nim sie dogadajcie. Nie mniej jednak ja szukam dalej.
Acha kolega ma chyba 10 waltherów i nie wiem czy dalej czekają na reklamację...??
Telefon czasem nie wystarczy, a dowodu zgłoszenia nie masz żadnego.
Wcześniej wklejałem zdjęcia do Hezno to nie ma nawet porównania.
MS<>

Komentarz
-
Swego czasu Henzo było dla mnie wyznacznikiem dobrej jakości albumów. Oddałem w tym wiele zdjęć ślubnych. W pewnym momencie jakość Henzo spadła drastycznie i po namowach dystrybutora przestawiłem się na Walthery. Było ok, ale krótko. Jak jest obecnie ? Mam obok siebie dwa kartony kompletnie nienadających się do niczego albumów Walthera. KAŻDY ma jakieś plamy od kleju, często zagięte pergaminy. Od momentu jak jeden z nich rozleciał sie zaraz po wklejeniu 1-wszego zdjęcia (tu padły ostre słowa) moja przygoda z Waltherem się zakończyła. Obecnie używam albumów od Barańskiego i póki co sobie chwalę.Z całym szacunkiem dla wickermann`, ale chyba tak naprawdę nie miał do czynienia z Waltherem.
Pozdrawiam
M.S.Ostatnio edytowany przez Gość; 23123.Komentarz
Komentarz