wsrod nudnych postow o tym ze kolejne dziecko kupilo sobie 400d i zapyta o czujnik polozenia, tatus 30d, mama czeka az przyjedzie tamron i sigma o ktorych juz kazdy wszytko wie ....
kristian schuller
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Już miałem napisać krótko "nudne" (a co, trzeba podtrzymać fason :-P), ale na głównej stronie zobaczyłem na jednym obrazku gitarę i PdF... no kurde, nie mogę ;-)wsrod nudnych postow o tym ze kolejne dziecko kupilo sobie 400d i zapyta o czujnik polozenia, tatus 30d, mama czeka az przyjedzie tamron i sigma o ktorych juz kazdy wszytko wie ....
http://www.kristianschuller.com/Komentarz
-
Komentarz
-
-
a prosze Cie bardzo kiedys jak bede mial czas to siade i zrobie jakies faq zeby odsiac nabijaczy statsow, odleci tez duzo badziewia bo sie instrukcji zajrzec nie chcialo, zostana tutoriale i galerie 
Heniu jak czytasz setny raz zapytanie o to samo wtedy .... przezyjesz to jak troche posiedzisz na forum.Komentarz
-
Komentarz
-
To startuj a nie siedzisz i posty piszemy, ogolnie polecany sprzet widze posiadasz choc wybiles sie z ta 30d ponad spoleczensto
g5 trzymasz zeby pamietac to znaczy lag ;P
Komentarz
-
Swietne zdjecia. Just great! Stylisze nieziemskie, niech ktos mi znajdzie stylistke ktora tak mi zrobi modelke.... Ech...
.
Komentarz
-
Widać dużą pracę stylistów, reżyserów planu, techników od światła, asystentów a na koniec wyspecjalizowana obróbka w pracowniach graficznych, czasami nie wiem czy fotograf ma jeszcze prawo podpisywć się własnym imieniem i nazwiskiem.Komentarz
-
-
Cześć
Dla mnie fotograf to ten, który potrafi uwiecznić ulotną chwilę
A nie ten, co zrobi przy pomocy kolegów i sprzętu fajny obrazekKomentarz
-
Chociaz nie lubie przesadnej stylizacji to niektóre fotki są całkiem fajne.5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
znaczy sie - przez dopelnienie zdefiniowales rodzaj fotografii, ktory Ci sie podoba, a tych spoza niej nazwales niefotografami... barrdzo ciekawa opinia.
jakbym uslyszal od Cartier-Bressona albo Nachtweya to moze bym jakos zrozumial, bo cos osiagneli zmierzajac w pewnym (wezszym) kierunku fotografii. acz i tak z miejsca dostaliby u mnie etykietke bufonow...
ale...
sek w tym, ze fotografia niejedno ma imie i odbieranie komus prawa do nazywania sie fotografem tak jakby nie bardzo przystoi
Komentarz
-
To jest moja subiektywna ocena
Niestety jestem tylko niedzielnym pstrykaczem
Twoje fotki bardzo mi się podobają dla mnie jesteś fotografem
Mógłbyś napisać, jakim sprzętem robisz zdjęcia?
Wiem, że to nie jest kluczowe, ale jestem ciekawy
P.S.
może powinienem napisać
Dla mnie dobry fotografOstatnio edytowany przez Max_im; 7569.Komentarz
Komentarz