[FireGlock ]Borys :D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • FireGlock
    • 2026

[FireGlock ]Borys :D

Parę zdjęć mojego pupila proszę o ocenę

1.
    2.
    3.
    Ostatnio edytowany przez Gość; 45940.
  • PMO
    Dopiero zaczyna
    • 2013
    • 16

Odp: Borys

Wyrzuć ten podpis. :rolleyes:

Komentarz

• dzidofon
      Początki nałogu
      • 2010
      • 280

Odp: [FireGlock ]Borys

Szczerze mówiąc to ani to przyroda, ani makro ;-)
      300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)

Komentarz

• fotokor1
        Początki nałogu
        • 2006
        • 373

zawsze można użytkownikowi podpowiedzieć docelową kategorię zdjęcia - ciekawe jaka to według Ciebie dzidofon kategoria z listy którą mamy do dyspozycji, mnie się podoba i podpis i foto pierwsze dwa zwłaszcza, trzecie trochę ciemnawe ale również na tak
        Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Komentarz

• Aleximov
          Początki nałogu
          • 2011
          • 260

Witam,

Zdjęcia fajne, ale moim zdaniem trochę szwankuje na nich balans bieli... Dwa pierwsze według mnie trochę "za ciepłe" (doświetlane żarówką czy odblask od pomarańczowych ścian?), a ostatnie "za zimne" (trochę bym go "ocieplił" - albo temperaturą barwową albo dodając pomarańczowy filtr fotograficzny (10...30%). Można też poprawić kontrast ogólny i mikrokontrast (jest trochę "zapasu" - sprawdziłem w PS...).

Pozdrawiam, Alex

Komentarz

• dzidofon
            Początki nałogu
            • 2010
            • 280

Zamieszczone przez fotokor1
            ciekawe jaka to według Ciebie dzidofon kategoria z listy którą mamy do dyspozycji
            Fakt, nie patrzyłem jakie są kategorie galerii :-). Ale gdybym wstawiał takiego typu fotki to chyba raczej bym wybrał "Inne", bo to "makro" trochę niefortunne jest ;-)
            300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)

Komentarz

• FireGlock

Trochę czasu minęło to pomyślałem że może coś znowu pokażę Wrzucam poprawioną 3 i następne zdjęcie

3.

4.

--- Kolejny post ---

Proszę o liczne komentarze ^^

Komentarz

• DonBolano
                Początki nałogu
                • 2008
                • 331

Fajny piesio :-) zdjęcia też całkiem poprawne, a poprawiona trójka prezentuje się o wiele lepiej.
                Na świat spoglądam przez armatę...

Komentarz

• Gość

3-ka dla mnie rownocześnie poprawiona (jasność, kontrast, kolor) i zepsuta (winieta ).
                  5-kę skadrowałbym odrobinkę w lewo - tak, żeby obroża na karku nie była ucięta.

Co do modela - świetny! Chyba już dojrzały facet (odrobina siwizny na kufie?)

Komentarz

Pracuję...