obróbka i kowersja

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Witkacy
    • 2014
    • 12

obróbka i kowersja

Witam, zabieram się za obróbkę filmików mov, konwertowałem je MovToAviConverter, jednak mój Pinacle 14 za ch..rę nie chce ich widzieć, jak się domyślam, może chodzić o kodeki, czy możesz mi podpowiedzieć od czego mam zacząć aby rozwiązać mój problem? (mam nowego kompa... wydaje się, że "wszystkomający"... )
  • flipflap
    Bywalec
    • 2014
    • 110

Odp: obróbka i kowersja

Zrob download DV Date -http://www.videohelp.com/tools/DVdate - umozliwi to tobie dekompresje do AVI type 2 file. A to powinno byc rozpoznane przez Pinacle.

Komentarz

• Jago
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 1503

Mam pytanie trochę z innej beczki. Jak na kamerce Legria HF 200 zrobię podgląd nagranych klatek to są one poukładane prawidłowo, tzn od pierwszej do ostatniej. Z kolei jak załaduję film na kompa, to w programie Ulead Video Studio 11+ mam poprzestawianą kolejność, tzn klipy są wgrane z kamery od połowy a te brakujące znajdują się na końcu. Szybciej nigdy tego nie miałem, tzn jest ten sam komputer, program, kamera i karta pamięci - nigdzie w ustawieniach nic nie grzebałem. Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy
      C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Komentarz

• Centek
        • 2015
        • 2

a jak ten download dv nie zadziałał to jakiś inny pomysł?
        Fakty są takie, że sklep erotyczny http://www.erekta24.pl nie należy do grona takich miejsc, które warto unikać - po co, skoro można kupić fantastyczne sex gadżety, dzięki którym nasze samopoczucie będzie sporo lepsze?

Komentarz

• darkon
          Bywalec
          • 2011
          • 239

Zamieszczone przez Centek
          a jak ten download dv nie zadziałał to jakiś inny pomysł?
          Freemake Video Converter
          EOS300 / 40D / 6D / C17-40 f4 / T24-70 f2.8 / C35 f2 IS / C50 f1.8STM / T70-300 f4-5.6 / C85 f1.8 / C580EXII

Komentarz

Pracuję...