Witam. Posiadam aparat canon 5d i potrzebuję jakiegoś prostego programu do zmontowania filmików, które nagrałam , tak abym mogła je zapisać w rozdzielczości HD i odtworzyć na innym urządzeniu. Dodam, że nie chce się tym zajmować zawodowo i jestem raczej laikiem w tych sprawach, dlatego zwracam się do Was z pomocą. Co byście mogli mi zaproponować ?
program do montażu filmu canon 5d
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Odp: program do montażu filmu canon 5d
Sony Vegas pro 10 - polecam, gdybyś miał jakieś pytania, to pisz na priv.
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Jak na program dla amatora to trochę drogo.
A jest jakiś program free lub za niewielką kwotę którym pod Windowsem może amator złożyć w jedną całość kilka ujęć? Ewentualnie dodać jakiś podkład dźwiękowy i efekty przejść?Komentarz
-
-
Do tego to i Movie Maker wystarczy."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jeśli chodzi o Sony Vegas to przeczytałam na innym forum, aby ten program mógł działać sprawnie i nie gryzł się z innymi programami wymagana jest jakaś dodatkowa karta, nie bardzo wiem jaka to powinna być karta?Komentarz
-
Żadna karta nie jest wymagana
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz