Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : jaki to program?

artur-artur-artur
07-04-2006, 00:06
Witam,
mam mały kłopot-miałem swojego czasu program do bardzo prostej obróbki zdjęc,można było za jego pomocą min.przygotowac fotki do kalendarza,dołorzy gotowy wzór ramki,stworzyc prostą karykaturkę(za pomocą lupy)-niestety musiałem przeinstalowac wszysko i niestety nie mogę sobie przypomniec jego nazwy,może zassałem go gdzieś z sieci ani odszukac plytki z nim-nie byl to raczej photoimpact, ale coś mi sie wydaje, ze może była to płytka dołączona do canona 300(ale może sie myle) -może ktoś z Was mi pomoze i przypomni mi nazwę.

Pozd
Artur

SenK
07-04-2006, 10:16
Hmm.. widziałem kiedyś taką dziewczynę.. ładna była i miała niebieskie jeansy i białą bluzkę.. a później widziałem ją 2 raz.. i miała czewnony sweter. przypomniecie mi jej imie??

artur a może jakiś screen czy coś.. mysle, że duzo jest takich programów o którym opowiadasz..

Raff
07-04-2006, 10:32
Hmm.. widziałem kiedyś taką dziewczynę.. ładna była i miała niebieskie jeansy i białą bluzkę.. a później widziałem ją 2 raz.. i miała czewnony sweter. przypomniecie mi jej imie??

Zarzuć hasło, smsy w ruch i ruda poradzi ;)

snow
07-04-2006, 10:34
Lepiej screena tej dziewczyny :wink:

artur-artur-artur
07-04-2006, 17:10
Moi drodzy!!
program ten był dośc ładnie i kolorowo zrobiony, bym powiedział że dla dziecka wrecz,(własnie dlatego go potrzebuje)dla mnie wrecz banalny, ale dziecko mogło by za jego pomoca stworzy sobie album., miał pare funkcji,jak np wstawienie i dodanie zdjęcia w gotową ramkę, mozna było nim zrobic włany kalendarz scienny.Może ktoś uzywa/ł go, może pamięta nazwę?Bardzo mi zależy na nazwie.
pozd Artur

Routlaw
07-04-2006, 17:28

to przecież Ania! ;)

np wstawienie i dodanie zdjęcia w gotową ramkęMoja lepsza połowa ma taki soft co robi ramki do zdjęć w Sony-Ericsonie potem może to na maila wysłać :D