Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: jaki to program?

artur-artur-artur
    Guest

Domyślnie jaki to program?

Witam,
    mam mały kłopot-miałem swojego czasu program do bardzo prostej obróbki zdjęc,można było za jego pomocą min.przygotowac fotki do kalendarza,dołorzy gotowy wzór ramki,stworzyc prostą karykaturkę(za pomocą lupy)-niestety musiałem przeinstalowac wszysko i niestety nie mogę sobie przypomniec jego nazwy,może zassałem go gdzieś z sieci ani odszukac plytki z nim-nie byl to raczej photoimpact, ale coś mi sie wydaje, ze może była to płytka dołączona do canona 300(ale może sie myle) -może ktoś z Was mi pomoze i przypomni mi nazwę.

Pozd
    Artur

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

Hmm.. widziałem kiedyś taką dziewczynę.. ładna była i miała niebieskie jeansy i białą bluzkę.. a później widziałem ją 2 raz.. i miała czewnony sweter. przypomniecie mi jej imie??

artur a może jakiś screen czy coś.. mysle, że duzo jest takich programów o którym opowiadasz..

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SenK
    Hmm.. widziałem kiedyś taką dziewczynę.. ładna była i miała niebieskie jeansy i białą bluzkę.. a później widziałem ją 2 raz.. i miała czewnony sweter. przypomniecie mi jej imie??
    Zarzuć hasło, smsy w ruch i ruda poradzi

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Lepiej screena tej dziewczyny :wink:
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

artur-artur-artur
    Guest

Domyślnie

Moi drodzy!!
    program ten był dośc ładnie i kolorowo zrobiony, bym powiedział że dla dziecka wrecz,(własnie dlatego go potrzebuje)dla mnie wrecz banalny, ale dziecko mogło by za jego pomoca stworzy sobie album., miał pare funkcji,jak np wstawienie i dodanie zdjęcia w gotową ramkę, mozna było nim zrobic włany kalendarz scienny.Może ktoś uzywa/ł go, może pamięta nazwę?Bardzo mi zależy na nazwie.
    pozd Artur

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SenK
    to przecież Ania!
    Cytat Zamieszczone przez artur-artur-artur
    np wstawienie i dodanie zdjęcia w gotową ramkę
    Moja lepsza połowa ma taki soft co robi ramki do zdjęć w Sony-Ericsonie potem może to na maila wysłać
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Uprawnienia umieszczania postów