PDA

Zobacz pełną wersję : lusterko

jelcyk
07-04-2015, 10:21
Poszukuje lusterka ( albo chociaz samej ramki) do lusterka od 5D Mk I. Jakby ktos widzial przechodzace, albo wiedzial , dokad poszlo... ?

cobalt
07-04-2015, 10:48
Poszukuje lusterka ( albo chociaz samej ramki) do lusterka od 5D Mk I. Jakby ktos widzial przechodzace, albo wiedzial , dokad poszlo... ?
Pewnie chcesz tanio, prawie za darmo :).
Może coś takiego: Canon EOS 5D Mirror Box Main Glass Replacement Part New | eBay (http://www.ebay.com/itm/Canon-EOS-5D-Mirror-box-Main-Glass-Replacement-Part-NEW-/360982677989?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item540c3e89e5)
Jak kompletnego z ramką to penie się nie przyda.

--- Kolejny post ---

80$ + wysyłka: http://www.ebay.com/itm/CANON-DSLR-EOS-5D-MIRROR-ASSY-/321710277561?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item4ae76d43b9
A do 5DII miałbyś za 30$ + wysyłka.

jelcyk
07-04-2015, 14:27
To, co dostepne na swiecie to juz znalazlem - pytam, bo moze ktos wie cos takiego nienaglosnionego. Problemu nie ma, bo za 80$ to moge caly , sprawny mirror box kupic, a nie , za przeproszeniem, g...niane lustereczko (ktore nawet nie jest mi do niczego potrzebne - chodzi rzeczywiscie o sama ramke do lusterka) . Wiem, ze do Mk II kosztuje 30 $ i ceny do mojego starocia sa z kosmosu, bo ich nie ma na rynku - niemniej nie planuje szalec i spokojnie zaczekam - cos sie znajdzie. A jakby ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... Sie polecam laskawej pamieci...

milus
07-04-2015, 21:47
To, co dostepne na swiecie to juz znalazlem - pytam, bo moze ktos wie cos takiego nienaglosnionego. Problemu nie ma, bo za 80$ to moge caly , sprawny mirror box kupic, a nie , za przeproszeniem, g...niane lustereczko (ktore nawet nie jest mi do niczego potrzebne - chodzi rzeczywiscie o sama ramke do lusterka) . Wiem, ze do Mk II kosztuje 30 $ i ceny do mojego starocia sa z kosmosu, bo ich nie ma na rynku - niemniej nie planuje szalec i spokojnie zaczekam - cos sie znajdzie. A jakby ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... Sie polecam laskawej pamieci...

Generalnie to jakby co to mam taki mirror box do mk1. Kompletny z lusterkiem i ramką. Kontakt tomaszewskifoto@wp.pl lub na priv.

jelcyk
20-04-2015, 06:40
No i przydal sie. Dzieki serdeczne milusowi za udzial w "eksperymencie" - aparat chodzi jak zloto. Pozdrawiam.