Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: lusterko

Uzależniony

Domyślnie lusterko

Poszukuje lusterka ( albo chociaz samej ramki) do lusterka od 5D Mk I. Jakby ktos widzial przechodzace, albo wiedzial , dokad poszlo... ?

Domyślnie Odp: lusterko

Cytat Zamieszczone przez jelcyk Zobacz posta
    Poszukuje lusterka ( albo chociaz samej ramki) do lusterka od 5D Mk I. Jakby ktos widzial przechodzace, albo wiedzial , dokad poszlo... ?
    Pewnie chcesz tanio, prawie za darmo .
    Może coś takiego: Canon EOS 5D Mirror Box Main Glass Replacement Part New | eBay
    Jak kompletnego z ramką to penie się nie przyda.

--- Kolejny post ---

80$ + wysyłka: http://www.ebay.com/itm/CANON-DSLR-EOS-5D-MIRROR-ASSY-/321710277561?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item4ae76d 43b9
    A do 5DII miałbyś za 30$ + wysyłka.
    Ostatnio edytowane przez cobalt ; 07-04-2015 o 10:36
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Uzależniony

To, co dostepne na swiecie to juz znalazlem - pytam, bo moze ktos wie cos takiego nienaglosnionego. Problemu nie ma, bo za 80$ to moge caly , sprawny mirror box kupic, a nie , za przeproszeniem, g...niane lustereczko (ktore nawet nie jest mi do niczego potrzebne - chodzi rzeczywiscie o sama ramke do lusterka) . Wiem, ze do Mk II kosztuje 30 $ i ceny do mojego starocia sa z kosmosu, bo ich nie ma na rynku - niemniej nie planuje szalec i spokojnie zaczekam - cos sie znajdzie. A jakby ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... Sie polecam laskawej pamieci...

Coś już napisał
    Miasto
    Skierniewice

Cytat Zamieszczone przez jelcyk Zobacz posta
    To, co dostepne na swiecie to juz znalazlem - pytam, bo moze ktos wie cos takiego nienaglosnionego. Problemu nie ma, bo za 80$ to moge caly , sprawny mirror box kupic, a nie , za przeproszeniem, g...niane lustereczko (ktore nawet nie jest mi do niczego potrzebne - chodzi rzeczywiscie o sama ramke do lusterka) . Wiem, ze do Mk II kosztuje 30 $ i ceny do mojego starocia sa z kosmosu, bo ich nie ma na rynku - niemniej nie planuje szalec i spokojnie zaczekam - cos sie znajdzie. A jakby ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... Sie polecam laskawej pamieci...
    Generalnie to jakby co to mam taki mirror box do mk1. Kompletny z lusterkiem i ramką. Kontakt tomaszewskifoto@wp.pl lub na priv.

Uzależniony

No i przydal sie. Dzieki serdeczne milusowi za udzial w "eksperymencie" - aparat chodzi jak zloto. Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów