Norberto
16-08-2014, 10:22
Witam. Nie wiem czy ktoś spotkał się z takim problemem czy nie ale mam nie cały rok 430exII jeszcze na gwarancji, w ostatnią sobotę na weselu błyskałem i nie było żadnych objawów problemu. Po zdjęciach normalnie wyłączyłem i odłożyłem lampę na półkę jak zawsze. Wczoraj włączyłem ją i od razu pojawił się w palniku dziwny odgłos jakby mechanizm odpowiadający za zoom zaciął się. Na wyswietlaczu miga ikonka "zoom" i nic nie da sie zrobic. Co ciekawe w ogole nie korzystam z zoomu lampy bo blyskam w sufit. Wykonujac blysk testowy jedynie z minimalna mocą mignie światło co nawet błyskiem nie można nazwać. Nie mam pojęcia co jest powodem usterki bo lampa ani nie upadła, ani nie została uderzona. Szanuje sprzęt. Miał ktoś podobny problem?
Teraz pytanie czy ktoś zna jakiś dobry serwis w Lublinie? Bo nie chce mi sie wysyłać jej na Żytnią jeśli byłby w Lublinie godny polecenia i zaufania serwis który to naprawi.
Teraz pytanie czy ktoś zna jakiś dobry serwis w Lublinie? Bo nie chce mi sie wysyłać jej na Żytnią jeśli byłby w Lublinie godny polecenia i zaufania serwis który to naprawi.