Zobacz pełną wersję : Programy od Adobe
Witam! Trochę szukałem, ale niestety nie znalazłem odpowiedzi na pytania które trochę mnie męczą. Posiadam Lightroom 5 Student Edition, czy wie ktoś może czy wg. licencji mogę go zainstalować tylko na jednym komputerze, czy może na PC + laptop (w/na pudełku informacji o tym nie ma :( ). Drugie pytanie, to wie ktoś może czy są jakieś informacje, przez jak długo dało się będzie jeszcze kupić Adobe Creative Suite 6? Za odpowiedzi na wszelkie pytania z góry dziękuję :)
1. Każdy program adobe możesz zainstalować na SWOICH dwóch komputera pod jednym warunkiem: nie będziesz używał ich jednocześnie.
2. CS6 nie ma w sprzedaży oficjalnie od ponad roku. Ale na allegro jeszcze się co nie co chyba wala :)
O, dziękuję bardzo za odpowiedzi :) No to chyba nie mam się co martwić na razie, zgaduję że zostały tego spore ilości...
Dodam jeszcze, że na laptopie i PC musi być ten sam system operacyjny. Jeśli PC ma Windows, zaś laptop ma Mac OS X, to już nie możesz w ten sposób pracować (legalnie) - należy kupić kolejną licencję na LR.
O, dzięki, na szczęście nie stać mnie jeszcze na Mac'a :D