Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Programy od Adobe

Domyślnie Programy od Adobe

Witam! Trochę szukałem, ale niestety nie znalazłem odpowiedzi na pytania które trochę mnie męczą. Posiadam Lightroom 5 Student Edition, czy wie ktoś może czy wg. licencji mogę go zainstalować tylko na jednym komputerze, czy może na PC + laptop (w/na pudełku informacji o tym nie ma ). Drugie pytanie, to wie ktoś może czy są jakieś informacje, przez jak długo dało się będzie jeszcze kupić Adobe Creative Suite 6? Za odpowiedzi na wszelkie pytania z góry dziękuję

Awatar ryplay
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Programy od Adobe

1. Każdy program adobe możesz zainstalować na SWOICH dwóch komputera pod jednym warunkiem: nie będziesz używał ich jednocześnie.
    2. CS6 nie ma w sprzedaży oficjalnie od ponad roku. Ale na allegro jeszcze się co nie co chyba wala
    amatorzy dbają o sprzęt, zawodowcy o temat, dla artysty najważniejsze jest światło...

O, dziękuję bardzo za odpowiedzi No to chyba nie mam się co martwić na razie, zgaduję że zostały tego spore ilości...

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Dodam jeszcze, że na laptopie i PC musi być ten sam system operacyjny. Jeśli PC ma Windows, zaś laptop ma Mac OS X, to już nie możesz w ten sposób pracować (legalnie) - należy kupić kolejną licencję na LR.

O, dzięki, na szczęście nie stać mnie jeszcze na Mac'a

Uprawnienia umieszczania postów