Zobacz pełną wersję : Gdzie w w-wie moge kupic filtry HOYA UV(0) i polaryzacyjny kolowy?
Zodiakalny Rak
07-03-2006, 14:49
Wyjezdzam w niedziele na 2 tygodnie nad morze. Potrzebuje kupic filtry: HOYA SHMC UV(0) 67mm na i kolowy polaryzacyjny 58mm.
Gdzie w W-wie moge kupic w sklepie? Stodola i internet odpada - nie zdazy dojsc - cwiczylem paczke z poznania i lodzi -> min. 3 dni a nie bardzo moge ryzykowac (na poczcie dowiedzialem sie, ze jest jedno miejsce w Warszawie, na ktore przychodza wszystkie paczki, i z ktorego sa wtornie dystrybuowane). ... wiec pozostal tylko "fizyczny sklep".
dziekuje i pozdrawiam
Stodola i internet odpada - nie zdazy dojsc
Ale przeciez sa w internecie (allegro) sprzedawcy z Warszawy umozliwiajacy odbior osobisty od reki.
Np ten gosc: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2463354 - ma sporo Hoyi, kart Pretec i produtkow Lowepro (ale nie wszystko wystawione na Allegro).
Zodiakalny Rak
07-03-2006, 22:09
Ale przeciez sa w internecie (allegro) sprzedawcy z Warszawy umozliwiajacy odbior osobisty od reki.
Np ten gosc: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2463354 - ma sporo Hoyi, kart Pretec i produtkow Lowepro (ale nie wszystko wystawione na Allegro).
wiem, ten gosc to www.torbylowepro.pl , sprawdzilem co ma i dostalem zwrotnie info via e-mail, niestety maja magazyn na ursusie - a to far a way ode mnie; wyjezdzam w niedziele i do niedzieli mam zapchany kalendarz: jutro i pojutrze cale dnie poza biurem i piatek na zalatwienie wszystkiego w robocie przed urlopem; sobota pakowanie; niedziela 4 a.m. wyjazd - takze odpada, ale dzieki za troske
sprawdzalem w foto-kurierze, czlowiek powiedzial, ze powinno byc na piatek, sa niedaleko Gorczewskiej wiec jesli sciagnie te filtry to kupie je tam w piatek
jezeli masz jakas alternatywe dla powyzszego - bede wdzieczny
PS - OT
wczoraj pytalem o compu rover - sorry za PW - juz wiem, ze sie zmiesci
dzieki i pozdrawiam
warszawa, armii ludowej w okolicach Riviery po jednej stronie jest Magma foto, a dokładnie naprzeciwko, po drugiej stronie jest również sklep foto, gdzie mają wiele filtrów w zasadzie na wszyskie średnice(w magmie głownie B&W i Marumi i w małych ilościach)
znalazłem na paragonie za polar: Armii Ludowej 12, tel. 0-22 825-35-08