Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Gdzie w w-wie moge kupic filtry HOYA UV(0) i polaryzacyjny kolowy?

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie Gdzie w w-wie moge kupic filtry HOYA UV(0) i polaryzacyjny kolowy?

Wyjezdzam w niedziele na 2 tygodnie nad morze. Potrzebuje kupic filtry: HOYA SHMC UV(0) 67mm na i kolowy polaryzacyjny 58mm.

Gdzie w W-wie moge kupic w sklepie? Stodola i internet odpada - nie zdazy dojsc - cwiczylem paczke z poznania i lodzi -> min. 3 dni a nie bardzo moge ryzykowac (na poczcie dowiedzialem sie, ze jest jedno miejsce w Warszawie, na ktore przychodza wszystkie paczki, i z ktorego sa wtornie dystrybuowane). ... wiec pozostal tylko "fizyczny sklep".

dziekuje i pozdrawiam
    z pozdrowieniami "69"

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Fotokurier albo Magma
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
    Stodola i internet odpada - nie zdazy dojsc
    Ale przeciez sa w internecie (allegro) sprzedawcy z Warszawy umozliwiajacy odbior osobisty od reki.

Np ten gosc: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2463354 - ma sporo Hoyi, kart Pretec i produtkow Lowepro (ale nie wszystko wystawione na Allegro).

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie re:Vitez

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Ale przeciez sa w internecie (allegro) sprzedawcy z Warszawy umozliwiajacy odbior osobisty od reki.

Np ten gosc: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2463354 - ma sporo Hoyi, kart Pretec i produtkow Lowepro (ale nie wszystko wystawione na Allegro).
    wiem, ten gosc to www.torbylowepro.pl , sprawdzilem co ma i dostalem zwrotnie info via e-mail, niestety maja magazyn na ursusie - a to far a way ode mnie; wyjezdzam w niedziele i do niedzieli mam zapchany kalendarz: jutro i pojutrze cale dnie poza biurem i piatek na zalatwienie wszystkiego w robocie przed urlopem; sobota pakowanie; niedziela 4 a.m. wyjazd - takze odpada, ale dzieki za troske

sprawdzalem w foto-kurierze, czlowiek powiedzial, ze powinno byc na piatek, sa niedaleko Gorczewskiej wiec jesli sciagnie te filtry to kupie je tam w piatek

jezeli masz jakas alternatywe dla powyzszego - bede wdzieczny

PS - OT
    wczoraj pytalem o compu rover - sorry za PW - juz wiem, ze sie zmiesci

dzieki i pozdrawiam
    z pozdrowieniami "69"

Bywalec Awatar smartb
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

warszawa, armii ludowej w okolicach Riviery po jednej stronie jest Magma foto, a dokładnie naprzeciwko, po drugiej stronie jest również sklep foto, gdzie mają wiele filtrów w zasadzie na wszyskie średnice(w magmie głownie B&W i Marumi i w małych ilościach)
    20D + 7D + 5DMK4 + 24-70/2,8LII, 70-200/2,8LIS, Art35/1,4, Art85/1,4, 430EX, 580EX, 055PROB+029

Bywalec Awatar smartb
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

znalazłem na paragonie za polar: Armii Ludowej 12, tel. 0-22 825-35-08
    20D + 7D + 5DMK4 + 24-70/2,8LII, 70-200/2,8LIS, Art35/1,4, Art85/1,4, 430EX, 580EX, 055PROB+029

Uprawnienia umieszczania postów