PDA

Zobacz pełną wersję : Opinie o "Foto Taniej"

tomicher
09-07-2013, 19:35
Witam,
Czy ktokolwiek współpracował z tym sprzedawcą, sklepem ?

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (http://allegro.pl/my_page.php?uid=7566461)

Profesjonalny sprzt fotograficzny (http://www.fototaniej.pl)

Dużo aparatów i obiektywów. W teorii dobre warunki, gwarancja i faktury VAT.

Ktokolwiek jest w stanie potwierdzić autentyczność ?
Z góry wielkie dzięki

igor58
09-07-2013, 19:46
ich stronę projektował ktoś z dysleksją - bełkot

t00mcio
09-07-2013, 21:40
Brałem od nich 70-200 2.8 L IS z 5 lat temu. Szkło działa do dzisiaj.
Handluja w Stodole - co widać na stronie "o firmie".
<cytat>
Od 20 lat jesteśmy obecni w największym "sklepie" fotograficznym w Polsce, tj. na Giełdzie fotografcznej w "Stodole". Kto choć raz tam był, z pewnością się z nami zetknął. Obecny sklep-komis internetowy powstał, bo takie są wymagania klientów-jest to wygodna forma zakupów, zwłaszcza dla ludzi mieszkających daleko i tych, którzy cenią sobie czas.
</cytat>

Nie traktuj tego jak "potwierdzenie autrentyczności" - na większe kwoty bezpieczniej jest zrobić zrobić odbiór osobisty np. w McDonaldzie.

tomicher
09-07-2013, 22:07
Nie traktuj tego jak "potwierdzenie autrentyczności" - na większe kwoty bezpieczniej jest zrobić zrobić odbiór osobisty np. w McDonaldzie.
Rozumiem, choć przyznam szczerze że obawiałem się że to jest kompletna fikcja typu strona zrobiona w 1 dzień, doklejona historia na allegro i firma kogucik która aparatów na oczy nie widziała.
Jak widać nie jest tak źle, choć to nie znaczy że jest dobrze...

Nie mam zbytnio możliwości w najbliższych dniach a może nawet tygodniach pofatygować się do Warszawy : /

dziękuje t00mcio.

--- Kolejny post ---

michalab
10-07-2013, 10:07
Ja polecam, kiedyś dostałem obiektyw z zepsutym gwintem na filtr, wymiana była bez problemu, a nawet przy okazji pozwolił Pan wybrać z kilku sztuk.

annare
24-07-2013, 22:34
Kupiłem od nich kiedyś lampę, wszystko szybko i sprawnie

davnes
04-04-2016, 19:17
marzec. 2016 allegro-zakupiłem szkło N80-200 2.8
Bardzo Polecam sprzedającego za uczciwość i szybkie załatwienie szkła ochronnego oraz oryginalnego tulipana w cenie zakupu.
Na bieżąco dostawałem wszystkie informacje o stanie wysyłki, realizacji i możliwości odstąpienia od umowy i zwrotu ustawowego przedmiotu gdybym nie był zadowolony.
Dodam jeszcze tylko, że "Foto Taniej" udziela gwarancji na sprzęt używany. ja dostałem 6 miesięcy gwarancji-dostałem książeczkę z pieczątką i opisami. Również paragon z kasy fiskalnej. oceniam zakup jako bardzo udany, z gwarancją i doskonałym kontaktem ze sprzedającym.

Polecam zakupy bez dwóch zdań.

P.S nie jest to żadna reklama a jedynie opis i przebieg kontaktu ze sprzedającym i zakupów jakie dokonałem.

jestem pewny, ze przy następnych zakupach zwrócę się najpierw do tego sprzedającego.

POLECAM