Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Opinie o "Foto Taniej"

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar tomicher

Domyślnie Opinie o "Foto Taniej"

Witam,
    Czy ktokolwiek współpracował z tym sprzedawcą, sklepem ?

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Profesjonalny sprzt fotograficzny

Dużo aparatów i obiektywów. W teorii dobre warunki, gwarancja i faktury VAT.

Ktokolwiek jest w stanie potwierdzić autentyczność ?
    Z góry wielkie dzięki

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Opinie o "Foto Taniej"

ich stronę projektował ktoś z dysleksją - bełkot

Brałem od nich 70-200 2.8 L IS z 5 lat temu. Szkło działa do dzisiaj.
    Handluja w Stodole - co widać na stronie "o firmie".
    <cytat>
    Od 20 lat jesteśmy obecni w największym "sklepie" fotograficznym w Polsce, tj. na Giełdzie fotografcznej w "Stodole". Kto choć raz tam był, z pewnością się z nami zetknął. Obecny sklep-komis internetowy powstał, bo takie są wymagania klientów-jest to wygodna forma zakupów, zwłaszcza dla ludzi mieszkających daleko i tych, którzy cenią sobie czas.
    </cytat>

Nie traktuj tego jak "potwierdzenie autrentyczności" - na większe kwoty bezpieczniej jest zrobić zrobić odbiór osobisty np. w McDonaldzie.
    5D, 5Dmk2 BG-E6 | 16-35 IIL | 24-105 ISL | 35L | 50 1.4 | 85IIL | 70-200 2.8 ISL | 100 2.8 Macro | 100-400 ISL

Coś już napisał Awatar tomicher

Domyślnie Odp: Opinie o &quot;Foto Taniej&quot;

Cytat Zamieszczone przez t00mcio Zobacz posta
    Nie traktuj tego jak "potwierdzenie autrentyczności" - na większe kwoty bezpieczniej jest zrobić zrobić odbiór osobisty np. w McDonaldzie.
    Rozumiem, choć przyznam szczerze że obawiałem się że to jest kompletna fikcja typu strona zrobiona w 1 dzień, doklejona historia na allegro i firma kogucik która aparatów na oczy nie widziała.
    Jak widać nie jest tak źle, choć to nie znaczy że jest dobrze...

Nie mam zbytnio możliwości w najbliższych dniach a może nawet tygodniach pofatygować się do Warszawy : /

dziękuje t00mcio.

--- Kolejny post ---

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Ja polecam, kiedyś dostałem obiektyw z zepsutym gwintem na filtr, wymiana była bez problemu, a nawet przy okazji pozwolił Pan wybrać z kilku sztuk.

Dopiero zaczyna

Kupiłem od nich kiedyś lampę, wszystko szybko i sprawnie

Coś już napisał Awatar davnes
    Miasto
    Zator k.Oświęcim

marzec. 2016 allegro-zakupiłem szkło N80-200 2.8
    Bardzo Polecam sprzedającego za uczciwość i szybkie załatwienie szkła ochronnego oraz oryginalnego tulipana w cenie zakupu.
    Na bieżąco dostawałem wszystkie informacje o stanie wysyłki, realizacji i możliwości odstąpienia od umowy i zwrotu ustawowego przedmiotu gdybym nie był zadowolony.
    Dodam jeszcze tylko, że "Foto Taniej" udziela gwarancji na sprzęt używany. ja dostałem 6 miesięcy gwarancji-dostałem książeczkę z pieczątką i opisami. Również paragon z kasy fiskalnej. oceniam zakup jako bardzo udany, z gwarancją i doskonałym kontaktem ze sprzedającym.

Polecam zakupy bez dwóch zdań.

P.S nie jest to żadna reklama a jedynie opis i przebieg kontaktu ze sprzedającym i zakupów jakie dokonałem.

jestem pewny, ze przy następnych zakupach zwrócę się najpierw do tego sprzedającego.

POLECAM
    patrze na świat poprzez jasne słoiki

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów