Zobacz pełną wersję : Ktrórą kartę pamięci lepiej kupić do A610 (MMC czy SD)Czy warto wybrać szybszą wersję
Chciałem sie dowiedzieć, którą najlepiej karte kupić do canona A160 (MMc czy SD). Czym one sie wogóle różnią oraz czy warto dołożyć parę złotych na szybsza kartę?
Chciałem sie dowiedzieć, którą najlepiej karte kupić do canona A160 (MMc czy SD).
Ja bym kupil SD.
czy warto dołożyć parę złotych na szybsza kartę?
Wydaje mi sie, ze nie ma sensu. Jak zalezy Ci, aby przenosic SZYBKO zdjecia z karty na komputer (musisz miec czytnik kart MMc/SD) to wtedy tak. Do Twojego aparatu moim zdaniem nie oplaca sie kupowac czegos super szybkiego.
Ja bym kupil SD.
Wydaje mi sie, ze nie ma sensu. Jak zalezy Ci, aby przenosic SZYBKO zdjecia z karty na komputer (musisz miec czytnik kart MMc/SD) to wtedy tak. Do Twojego aparatu moim zdaniem nie oplaca sie kupowac czegos super szybkiego.
Aha, a czym przy robieniu zdjeć nie ma to wpłytu na szybkość zapisywania zdjęcia na kartę przez aparat? Np. jeśli bym miał szybsza kartę to czy mógłbym szybciej robić zdjęcia? Aa, i czy sie wogóle różni SD od MMC?
Aha, a czym przy robieniu zdjeć nie ma to wpłytu na szybkość zapisywania zdjęcia na kartę przez aparat?
Ja wiekszej roznicy nie zauwazylem na moim IXUSie.
Np. jeśli bym miał szybsza kartę to czy mógłbym szybciej robić zdjęcia?
Czy masz na tyle szybki aparat?
Czy potrzebujesz robic szybko zdjecia?
Popatrz na ta ankiete (http://canon-board.info/showthread.php?t=8884)
Aa, i czy sie wogóle różni SD od MMC?
Jak chcesz wyczerpujacej informacji na Twoje pytanie, to polecam Ci, abys zapytal RadiB'ego.