Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Ktrórą kartę pamięci lepiej kupić do A610 (MMC czy SD)Czy warto wybrać szybszą wersję

slawekr
    Guest

Domyślnie Ktrórą kartę pamięci lepiej kupić do A610 (MMC czy SD)Czy warto wybrać szybszą wersję

Chciałem sie dowiedzieć, którą najlepiej karte kupić do canona A160 (MMc czy SD). Czym one sie wogóle różnią oraz czy warto dołożyć parę złotych na szybsza kartę?

Początki nałogu Awatar Drozdi
    Miasto
    EU

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawekr
    Chciałem sie dowiedzieć, którą najlepiej karte kupić do canona A160 (MMc czy SD).
    Ja bym kupil SD.
    czy warto dołożyć parę złotych na szybsza kartę?
    Wydaje mi sie, ze nie ma sensu. Jak zalezy Ci, aby przenosic SZYBKO zdjecia z karty na komputer (musisz miec czytnik kart MMc/SD) to wtedy tak. Do Twojego aparatu moim zdaniem nie oplaca sie kupowac czegos super szybkiego.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

slawekr
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Drozdi
    Ja bym kupil SD.

Wydaje mi sie, ze nie ma sensu. Jak zalezy Ci, aby przenosic SZYBKO zdjecia z karty na komputer (musisz miec czytnik kart MMc/SD) to wtedy tak. Do Twojego aparatu moim zdaniem nie oplaca sie kupowac czegos super szybkiego.
    Aha, a czym przy robieniu zdjeć nie ma to wpłytu na szybkość zapisywania zdjęcia na kartę przez aparat? Np. jeśli bym miał szybsza kartę to czy mógłbym szybciej robić zdjęcia? Aa, i czy sie wogóle różni SD od MMC?

Początki nałogu Awatar Drozdi
    Miasto
    EU

Domyślnie

Aha, a czym przy robieniu zdjeć nie ma to wpłytu na szybkość zapisywania zdjęcia na kartę przez aparat?
    Ja wiekszej roznicy nie zauwazylem na moim IXUSie.
    Np. jeśli bym miał szybsza kartę to czy mógłbym szybciej robić zdjęcia?
    Czy masz na tyle szybki aparat?
    Czy potrzebujesz robic szybko zdjecia?
    Popatrz na ta ankiete
    Aa, i czy sie wogóle różni SD od MMC?
    Jak chcesz wyczerpujacej informacji na Twoje pytanie, to polecam Ci, abys zapytal RadiB'ego.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uprawnienia umieszczania postów