Zobacz pełną wersję : Gdzie wybrać się dziś w Warszawie na nocne fotografowanie miasta?
BartasPL
08-02-2013, 17:12
Wybieram się z kumplem na nocne foty Warszawy. Ostatnio robiliśmy zdjęcia w centrum w okolicach Pałacu i Ronda ONZ, Pałacu na Wyspie w Łazienkach, na Starym Mieście. Teraz szczerze mówiąc brakuje mi pomysłu na ciekawe miejsce. Poza kołem a'la wesołe miasteczko na Placu Defilad. Dobrze byłoby wykorzystać panującą aurę, a o śnieg w centrum może być trudno. Może macie jakieś sugestie gdzie się wybrać?
Mosty ; )! Bardzo fajnie się z nich robi HDR'ki ; )! Polecam! Praga północ, stare kamieniczki ; )
tak jak kolega już wspomniał - mosty, Starówka jest naprawde baaardzo ciekawa nawet kilka razy można tam wracać z aparatem i zawsze coś nowego się pstryknie. Plac Grzybowski, Tunele na trasie, Przystanek na Pl. Bankowym.
Ja proponuję spacerek po północnej Pradze. Adrealina zapewniona.
MariuszM
12-03-2013, 22:04
A ja polecam taras widokowy w Pałacu Kultury.
most siekierkowski panorama warszawy, górka powstańcza, wszelkie mosty, praga północ jak najbardziej ale tam to nocą lepiej większą ekipą się wybrać, choć nie taki diabeł straszny jak go malują :P nowe miasto, muranów