Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Gdzie wybrać się dziś w Warszawie na nocne fotografowanie miasta?

Początki nałogu Awatar BartasPL
    Miasto
    mazowieckie

Domyślnie Gdzie wybrać się dziś w Warszawie na nocne fotografowanie miasta?

Wybieram się z kumplem na nocne foty Warszawy. Ostatnio robiliśmy zdjęcia w centrum w okolicach Pałacu i Ronda ONZ, Pałacu na Wyspie w Łazienkach, na Starym Mieście. Teraz szczerze mówiąc brakuje mi pomysłu na ciekawe miejsce. Poza kołem a'la wesołe miasteczko na Placu Defilad. Dobrze byłoby wykorzystać panującą aurę, a o śnieg w centrum może być trudno. Może macie jakieś sugestie gdzie się wybrać?
    5DIII, EOS R, 15-35L IS RF, 24-70L II, 50L, 85L1.2 RF, 135A, 600EX-RT, 430EX III-RT, PRO-1, Eizo CG243W
    500px

mk
    Guest

Domyślnie Odp: Gdzie wybrać się dziś w Warszawie na nocne fotografowanie miasta?

Mosty ; )! Bardzo fajnie się z nich robi HDR'ki ; )! Polecam! Praga północ, stare kamieniczki ; )

Dopiero zaczyna Awatar slyfoto
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Gdzie wybrać się dziś w Warszawie na nocne fotografowanie miasta?

tak jak kolega już wspomniał - mosty, Starówka jest naprawde baaardzo ciekawa nawet kilka razy można tam wracać z aparatem i zawsze coś nowego się pstryknie. Plac Grzybowski, Tunele na trasie, Przystanek na Pl. Bankowym.

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

A kiedy się wybieracie?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    A, A

Ja proponuję spacerek po północnej Pradze. Adrealina zapewniona.
    KAM-Arte

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

A ja polecam taras widokowy w Pałacu Kultury.
    Biegam, bo lubię

Coś już napisał Awatar Mylkes
    Miasto
    Wwa

most siekierkowski panorama warszawy, górka powstańcza, wszelkie mosty, praga północ jak najbardziej ale tam to nocą lepiej większą ekipą się wybrać, choć nie taki diabeł straszny jak go malują :P nowe miasto, muranów

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów