Zobacz pełną wersję : CAnon NP-E3 - gdzie najlepiej i najtaniej kupić oryginał ???
DarekSzu
12-02-2006, 21:50
No właśnie - mam poczucie zminejszonego bezpieczeństwa posiadając jak na razie jeden akumulator - kto z kolegów forumowiczy podpowie gdzie kupić go najtaniej - najlepiej jeszcze na fakturę ?? Na razei znalazłęm za 529 zł brutto w Techmarkecie - sprawa dość pilna - będę wdzięczny za podpowiedzi. Acha - nie szukam zamienników bo to chyba nie do końca jest słuszne przy tym sprzęcie.
Pszczola
12-02-2006, 23:20
Tu:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85813195
do kupienia za 149 zł. W opisie "O mnie" firma pisze, ze na zyczenie wystawia FA VAT.
Poszukaj na ebay niemieckim jak kupilem 2 nowe np-e3 i wyszlo po 54 euro za szt + koszt wysylki (oczywiscie orginal) + koszty wysylki ok 15 euro.. wiec poszukaj tam :) moze cos znajdziesz...co do zamiennikow to tez raczej nie jestem przekonany przy tego rodzaju sprzecie :)
pozdr
DarekSzu
13-02-2006, 10:04
Nigdy nie kupowałem na ebayu ..... możecie mi podpowiedzieć jak i co zrobić by się tam nie pogrążyć kasowo ??? A może ktoś ma zaufanego sprzedawcę ??? Acha - czy jest jakiś koszt rejestracji na tym serwisie ??
Poszukaj na ebay niemieckim jak kupilem 2 nowe np-e3 i wyszlo po 54 euro za szt + koszt wysylki (oczywiscie orginal)
Ale to taki really-really oryginal? (w sensie pudelko itp.). Te 54EUR kusi... jak sobie przypomne ile dalem za swoj to mnie cholera bierze :(
Tak orginal w pudelku :) I nawet folia na nim jeszcze byla:)
Rejestrowalem sie juz dawno .. chyba jak sie zarejestrujesz na Polskim ebay to automatycznie masz konto na innych.. co do kupowania to pare razy juz cos bralem i nie bylo zadnego problemu.. no moze pozatym ze ty jak wczesniej wspominales chcesz fakture a tu moze byc problem...
Ja w swoim zestawie mam 3 baterie (orginalne) i tyle mi wystarczna na wszelkie wypady.. wiec jak bys znalazl to warto sie zapoatrzyc w 2 zapasowe..
teraz patrzylem na ebay nie ma nic orginalnego .. same zamienniki
po prostu musisz sledzic ..
pozd
Jakby co to mi faktura niepotrzebna :) Dzieki za info, bede sledzic, przyda sie na lato :)
DarekSzu
13-02-2006, 17:32
w tej cenie faktura już nie jest potrzebna :)