Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: CAnon NP-E3 - gdzie najlepiej i najtaniej kupić oryginał ???

Domyślnie CAnon NP-E3 - gdzie najlepiej i najtaniej kupić oryginał ???

No właśnie - mam poczucie zminejszonego bezpieczeństwa posiadając jak na razie jeden akumulator - kto z kolegów forumowiczy podpowie gdzie kupić go najtaniej - najlepiej jeszcze na fakturę ?? Na razei znalazłęm za 529 zł brutto w Techmarkecie - sprawa dość pilna - będę wdzięczny za podpowiedzi. Acha - nie szukam zamienników bo to chyba nie do końca jest słuszne przy tym sprzęcie.
    Analog i cyfra

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Tu:
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85813195
    do kupienia za 149 zł. W opisie "O mnie" firma pisze, ze na zyczenie wystawia FA VAT.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Dopiero zaczyna Awatar dan_sto

Domyślnie

Poszukaj na ebay niemieckim jak kupilem 2 nowe np-e3 i wyszlo po 54 euro za szt + koszt wysylki (oczywiscie orginal) + koszty wysylki ok 15 euro.. wiec poszukaj tam moze cos znajdziesz...co do zamiennikow to tez raczej nie jestem przekonany przy tego rodzaju sprzecie

pozdr
    1d Mark II | Canon 24-70 f.2.8 | CAnon 70-200 f.2.8 IS | CaNon 50mm f.1.4 | TCx2 | Lampka 580 EX | StOfen |LowePro Nature Trekker II | Lowepro Magnum AW i brak umiejetNosci..

Domyślnie

Nigdy nie kupowałem na ebayu ..... możecie mi podpowiedzieć jak i co zrobić by się tam nie pogrążyć kasowo ??? A może ktoś ma zaufanego sprzedawcę ??? Acha - czy jest jakiś koszt rejestracji na tym serwisie ??
    Ostatnio edytowane przez DarekSzu ; 13-02-2006 o 11:02
    Analog i cyfra

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dan_sto
    Poszukaj na ebay niemieckim jak kupilem 2 nowe np-e3 i wyszlo po 54 euro za szt + koszt wysylki (oczywiscie orginal)
    Ale to taki really-really oryginal? (w sensie pudelko itp.). Te 54EUR kusi... jak sobie przypomne ile dalem za swoj to mnie cholera bierze

Dopiero zaczyna Awatar dan_sto

Domyślnie

Tak orginal w pudelku I nawet folia na nim jeszcze byla

Rejestrowalem sie juz dawno .. chyba jak sie zarejestrujesz na Polskim ebay to automatycznie masz konto na innych.. co do kupowania to pare razy juz cos bralem i nie bylo zadnego problemu.. no moze pozatym ze ty jak wczesniej wspominales chcesz fakture a tu moze byc problem...

Ja w swoim zestawie mam 3 baterie (orginalne) i tyle mi wystarczna na wszelkie wypady.. wiec jak bys znalazl to warto sie zapoatrzyc w 2 zapasowe..

teraz patrzylem na ebay nie ma nic orginalnego .. same zamienniki

po prostu musisz sledzic ..

pozd
    1d Mark II | Canon 24-70 f.2.8 | CAnon 70-200 f.2.8 IS | CaNon 50mm f.1.4 | TCx2 | Lampka 580 EX | StOfen |LowePro Nature Trekker II | Lowepro Magnum AW i brak umiejetNosci..

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Jakby co to mi faktura niepotrzebna Dzieki za info, bede sledzic, przyda sie na lato

Domyślnie

w tej cenie faktura już nie jest potrzebna
    Analog i cyfra

Uprawnienia umieszczania postów