Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : TPSA - nie taka zła?

chuckyy
09-02-2006, 23:54
Od kilku dni mnie tutaj nie było. W pracy nie miałem czasu, a z domu... nie mogłem, bo net chodził mi fatalnie. Wiedziałem od znajomych, że im też. Komuś powiedzieli, że to poważna awaria i potrwa do końca tygodnia. No ale dzisiaj nie wytrzymałem i zadzwoniłem na blue line. Obsłużyła mnie miła i bardzo w temacie pani. Wiedziała w czym rzecz, co sprawdzić. Wypisała zgłoszenie reklamacji. I... po godzinie net w końcu zaczał mi chodzić jak trzeba :D

Może jednak TSPA i Błękitna Linia nie są takie złe? Piszę to, żeby nie bylo, że Polacy tylko narzekają :) Ja pochwalę firmę, której z założenia nie znoszę :)

Il fuoco
09-02-2006, 23:57
zażywałeś ostatnio jakieś leki wpływające na postrzeganie rzeczywistości??:)
prozac czy coś?:)
joke:)
a tak na poważnie to byłeś świadkiem cudu:)

chuckyy
09-02-2006, 23:59
zażywałeś ostatnio jakieś leki wpływające na postrzeganie rzeczywistości??:)
prozac czy coś?:)
joke:)
a tak na poważnie to byłeś świadkiem cudu:)

:grin:
Być może - tym bardziej warto się tym pochwalić. Cudy teraz są w modzie :D

Jac
rezygnowalem kiedys z telefou w tpsa.... 3 miesiace mnie wylaczali zamist jednego.....a na kilka dni przed wylaczeniem zadzwonila jakas panienka czy nie chce aktwywowac sobie jakis nowych uslug albo zmienic abonament :mrgreen:

i drugi przypadek z firmy... w polowie grudnia zamowilem dsl i zostalem poinformowany ze w ciagu dwoch tygodni montaz.... w polowie stycznia zlozylem reklamacje, przyszedl gosciu jeszcze raz i przeprosil ale im sie zgubilo wszystko, dopiero na poczatku lutego zalozyli...

i mogl bym tak dlugo wyliczac...

Tomasz1972
też nie znosiłem , ale jak mi pół roku temu internet przestał chodzić to się zagotowałem . Już miełm dzwonić do TPSA, ale się połączenie nawiązało ale .........szybsze o 2X . Jak na razie mam neostradę 256 za cenę 128 bez dopłat , :-)

DoMiNiQuE
10-02-2006, 00:00
Ciesze sie, ze zostales profesjonalnie i milo obsluzony :-)
Ja natomiast nie mialem tyle szczescia z telekomuna :x Tyle co ja przez nich nerwow napsulem i wydalem pieniedzy na wyjasniane ich bledow to moje... Nie dam sobie dobrego slowa na tp.sa powiedziec :twisted:

Il fuoco
10-02-2006, 00:00
kolejny cud...
kto jest szefem France Telecom? może trzeba gościa beatyfikować?

Il fuoco
10-02-2006, 00:01
p.s. - Chuckyy - masz zaje***ty nick:) - taki na czasie:)

chuckyy
10-02-2006, 00:03
rezygnowalem kiedys z telefou w tpsa.... 3 miesiace mnie wylaczali zamist jednego.....a na kilka dni przed wylaczeniem zadzwonila jakas panienka czy nie chce aktwywowac sobie jakis nowych uslug albo zmienic abonament :mrgreen:

To jak w tym mp3 - "Panie Lebiedź..." ;)

i drugi przypadek z firmy... w polowie grudnia zamowilem dsl i zostalem poinformowany ze w ciagu dwoch tygodni montaz.... w polowie stycznia zlozylem reklamacje, przyszedl gosciu jeszcze raz i przeprosil ale im sie zgubilo wszystko, dopiero na poczatku lutego zalozyli...

i mogl bym tak dlugo wyliczac...

U mnie w firmie z DSLem też było ciekawie. 4Mbity śmigały tak już od miesiąc i nagle wszystko padło. Informatyk dzwoni na błękitną linię. Pan go wypytał o co biega i nagle mówi - Ale przecież ten DSL u was nie będzie chodził, bo jesteście za daleko od centrali :DDDDDDDDDDDD A kumpel do niego - ale przez miesiąc jakoś chodził i problemów nie było. Pan: Aha... to sprawdzę co się stało.

:mrgreen:

chuckyy
10-02-2006, 00:03
p.s. - Chuckyy - masz zaje***ty nick:) - taki na czasie:)

Od 8 lat mam ten nick. Ale wiesz skąd się wziął? Właśnie od tego typa, który jest teraz na czasie :]

Il fuoco
10-02-2006, 00:07
nie gadaj że umiesz kopniaki z półobrotu:D to może też zdjęcia robisz z półobrotu:D i niepotrzebujesz wizjera bo na każdym dSLR masz LCD??!!

wow:D
to ja proszę o autograf:D

p.s.widziałeś kiedyś żywą anakondę?

maciekw
10-02-2006, 00:13
Ja też miałem przygodę z TEPSą.W grudniu ubiegłego roku, po roku od podpisania umowy o neostradę dzwoni do mnie pan z Reszowa i proponuje neostradę!!!!!!Kiedy dowiedział się że takową już od roku posiadam wielce się zdumiał,zastanowił....i zaczął przepraszać że to wina bazy danych.Po czym szybko się wyłączył....

Tomasz1972
10-02-2006, 00:15
Ja też miałem przygodę z TEPSą.W grudniu ubiegłego roku, po roku od podpisania umowy o neostradę dzwoni do mnie pan z Reszowa i proponuje neostradę!!!!!!Kiedy dowiedział się że takową już od roku posiadam wielce się zdumiał,zastanowił....i zaczął przepraszać że to wina bazy danych.Po czym szybko się wyłączył....
To normalne :-)

Il fuoco
10-02-2006, 00:16
moja haciendę ostatnio nachodziła grupka TP-sańskich akwizytorów.chcieli mi jakąś tam ofertę zaproponować bo przeszedłem to TELE2.
powiem tylko tyle: MAM DUŻEGO PSA - DOGA NIEMIECKIEGO.
a ludzie z TPsa już więcej się nie pojawili... ciekawe dlaczego:) przecież bramka była zamknięta:)

chuckyy
10-02-2006, 00:18
nie gadaj że umiesz kopniaki z półobrotu:D to może też zdjęcia robisz z półobrotu:D i niepotrzebujesz wizjera bo na każdym dSLR masz LCD??!!

wow:D
to ja proszę o autograf:D

p.s.widziałeś kiedyś żywą anakondę?

Niezupełnie. To było związane z lekcją matematyki i zagięciem mojej wychowawczyni, której nikt nie trawił. Skojarzyło się to komuś z nieugiętością chucka norrisa i tak zostało :P

Il fuoco
10-02-2006, 00:21
a z anakondą wiąże się taka mała anegdotka jakby to powiedział Karol Strasburger z Familiady:)

otóż Chuck Norris używa żywej anakondy zamiast produktów firmy Durex czy jak kto woli Unimil:)

Riccardo
10-02-2006, 00:26
A ja to bym chcial miec TPSA. I taki abonament "darmowe wieczory i weekendy". Bo TPSA ma taki, Tele2 ma taki, nawet Chello (UPC) ma taki ale w moim bloku z administracja podpisalo umowe Aster i **** zbita - telefon tylko od nich a oni maja dwa abonamenty na krzyz. No i mi w Erze dopasowali :)

Tomasz Golinski
10-02-2006, 00:42
Wystąp ze spółdzielni :twisted: teraz można.

romero
10-02-2006, 09:43
Z racji wykonywanej pracy (od 8 lat) zmuszony jestem do częstych kontaktów z ww firmą. Najczęściej z jej monterami. Wydaje mi się, że ludzie do tej pracy trafiają przypadkowo :). Podobnie sprawa ma się z "opiekunam" większych firm. W sumie nie dziwię się bo co dziewczyna po ekonomii może wiedzieć od dslu, msnach itp. Złego słowa nie powiem o serwisie. Obsługa jest miła a wszelkie awarie naprawiane są szybko.

Janusz Body
10-02-2006, 10:55
"skrzynka" TPsa przed moim domem wygląda tak:

XXI wiek TPsa - Neostrada o dziwo działa ale jak deszcz pada to "w telefonie" buczy jak cholera. TPsa mówi, ze zajma się tym "na poważnie" - kłopot w tym, ze to "na powaznie" juz troche trwa :)

romero
10-02-2006, 11:09
"skrzynka" TPsa przed moim domem wygląda tak:

Francuz powiedziałby:ULALAAAAA!!! :D Swoją drogą chyba będe zabierał aparat do pracy bo często spotykam podobne zonki...