Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: TPSA - nie taka zła?

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie TPSA - nie taka zła?

Od kilku dni mnie tutaj nie było. W pracy nie miałem czasu, a z domu... nie mogłem, bo net chodził mi fatalnie. Wiedziałem od znajomych, że im też. Komuś powiedzieli, że to poważna awaria i potrwa do końca tygodnia. No ale dzisiaj nie wytrzymałem i zadzwoniłem na blue line. Obsłużyła mnie miła i bardzo w temacie pani. Wiedziała w czym rzecz, co sprawdzić. Wypisała zgłoszenie reklamacji. I... po godzinie net w końcu zaczał mi chodzić jak trzeba

Może jednak TSPA i Błękitna Linia nie są takie złe? Piszę to, żeby nie bylo, że Polacy tylko narzekają Ja pochwalę firmę, której z założenia nie znoszę
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

zażywałeś ostatnio jakieś leki wpływające na postrzeganie rzeczywistości??
    prozac czy coś?
    joke
    a tak na poważnie to byłeś świadkiem cudu
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    zażywałeś ostatnio jakieś leki wpływające na postrzeganie rzeczywistości??
    prozac czy coś?
    joke
    a tak na poważnie to byłeś świadkiem cudu

:grin:
    Być może - tym bardziej warto się tym pochwalić. Cudy teraz są w modzie
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

rezygnowalem kiedys z telefou w tpsa.... 3 miesiace mnie wylaczali zamist jednego.....a na kilka dni przed wylaczeniem zadzwonila jakas panienka czy nie chce aktwywowac sobie jakis nowych uslug albo zmienic abonament

i drugi przypadek z firmy... w polowie grudnia zamowilem dsl i zostalem poinformowany ze w ciagu dwoch tygodni montaz.... w polowie stycznia zlozylem reklamacje, przyszedl gosciu jeszcze raz i przeprosil ale im sie zgubilo wszystko, dopiero na poczatku lutego zalozyli...

i mogl bym tak dlugo wyliczac...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

też nie znosiłem , ale jak mi pół roku temu internet przestał chodzić to się zagotowałem . Już miełm dzwonić do TPSA, ale się połączenie nawiązało ale .........szybsze o 2X . Jak na razie mam neostradę 256 za cenę 128 bez dopłat , :-)

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Ciesze sie, ze zostales profesjonalnie i milo obsluzony :-)
    Ja natomiast nie mialem tyle szczescia z telekomuna Tyle co ja przez nich nerwow napsulem i wydalem pieniedzy na wyjasniane ich bledow to moje... Nie dam sobie dobrego slowa na tp.sa powiedziec

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

kolejny cud...
    kto jest szefem France Telecom? może trzeba gościa beatyfikować?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

p.s. - Chuckyy - masz zaje***ty nick - taki na czasie

Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    rezygnowalem kiedys z telefou w tpsa.... 3 miesiace mnie wylaczali zamist jednego.....a na kilka dni przed wylaczeniem zadzwonila jakas panienka czy nie chce aktwywowac sobie jakis nowych uslug albo zmienic abonament
    To jak w tym mp3 - "Panie Lebiedź..."

Cytat Zamieszczone przez Jac
    i drugi przypadek z firmy... w polowie grudnia zamowilem dsl i zostalem poinformowany ze w ciagu dwoch tygodni montaz.... w polowie stycznia zlozylem reklamacje, przyszedl gosciu jeszcze raz i przeprosil ale im sie zgubilo wszystko, dopiero na poczatku lutego zalozyli...

i mogl bym tak dlugo wyliczac...
    U mnie w firmie z DSLem też było ciekawie. 4Mbity śmigały tak już od miesiąc i nagle wszystko padło. Informatyk dzwoni na błękitną linię. Pan go wypytał o co biega i nagle mówi - Ale przecież ten DSL u was nie będzie chodził, bo jesteście za daleko od centrali DDDDDDDDDDD A kumpel do niego - ale przez miesiąc jakoś chodził i problemów nie było. Pan: Aha... to sprawdzę co się stało.

Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    p.s. - Chuckyy - masz zaje***ty nick - taki na czasie
    Od 8 lat mam ten nick. Ale wiesz skąd się wziął? Właśnie od tego typa, który jest teraz na czasie :]

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów