Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Sylwester Samluk] Zima nie oszczędziła

sylwester Samluk
23-02-2012, 01:45
To był spacer po parku, pełny różnych widoczków, jeden z nich był dla mnie trochę szokujący. Woda z jeziorka, także moze wylać i zadziwić poziomem wody.

https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/716/dppa021.jpg/)

Waldeczek
24-02-2012, 13:28
to zdjęcie jako dokumentacja to tak, ale walorów pokazowych to niestety nie ma... pozdrawiam

sylwester Samluk
26-02-2012, 00:28
MAsz rację walorów pokazowych nie ma. moze umieściłem nie w tym temacie i dlatego trochę kicha przepraszam

zanussi
26-02-2012, 00:32
Co to są "walory pokazowe"? Proszę mnie oświecić :D :D Walonki pokazowe - rozumiem ale "walory pokazowe" już nie :D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
sylwester. na miłość Boską nie przepraszaj... to jest Twoja galeria i Twoje fotki.... :)

Franek_
26-02-2012, 10:50
to zdjęcie jako dokumentacja to tak, ale walorów pokazowych to niestety nie ma... pozdrawiam

Jeśli wspomniane 'walory pokazowe' rozumiemy i definiujemy podobnie, to nie zgadzam się z takim postawieniem sprawy. Zdjęcie jest dobre. Kompozycyjnie ok, dobrze zagrały kolory. Osobiście nie miałbym nic przeciwko wydrukowaniu w dużym formacie i powieszeniu na ścianie. Jest trochę niedopowiedziane, spokojne i harmonijne. Mnie tam się podoba.

Waldeczek
28-02-2012, 20:57
Co to są "walory pokazowe"? Proszę mnie oświecić :D :D Walonki pokazowe - rozumiem ale "walory pokazowe" już nie :D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
sylwester. na miłość Boską nie przepraszaj... to jest Twoja galeria i Twoje fotki.... :)

Wywołany do tablicy...
jak Sylwek napisał
"To był spacer po parku, pełny różnych widoczków, jeden z nich był dla mnie trochę szokujący. Woda z jeziorka, także moze wylać i zadziwić poziomem wody."
Ja osobiście oczekwałem nieco szerszego kadru, rozmiar parku z jeziorkiem, drugi brzeg, jakiś horyzont... on wie gdzie te ławki stoją a ja chciałbym się dowiedzieć... nikogo nie chce obrażać ani urażać nie takie są moje intencje. Ciekawski chyba jestem :)

smigaczka
19-04-2012, 22:23
Hm... zjawisko na pewno ciekawe, ale czy zostało ono dobrze pokazane na zdjęciu? Szczerze powiedziawszy to bez przeczytania opisu nie wiedziałabym o co tak naprawdę chodzi.
Ale potwierdzam, że ławki w parku zakryte w 80% wodą to widok niecodzienny.