|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger
to zdjęcie jako dokumentacja to tak, ale walorów pokazowych to niestety nie ma... pozdrawiam
Waldeczek
40D, 7DII i zabawki![]()
MAsz rację walorów pokazowych nie ma. moze umieściłem nie w tym temacie i dlatego trochę kicha przepraszam
|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger
Co to są "walory pokazowe"? Proszę mnie oświecić![]()
Walonki pokazowe - rozumiem ale "walory pokazowe" już nie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
sylwester. na miłość Boską nie przepraszaj... to jest Twoja galeria i Twoje fotki....![]()
Ostatnio edytowane przez zanussi ; 26-02-2012 o 00:33 Powód: Automerged Doublepost
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Jeśli wspomniane 'walory pokazowe' rozumiemy i definiujemy podobnie, to nie zgadzam się z takim postawieniem sprawy. Zdjęcie jest dobre. Kompozycyjnie ok, dobrze zagrały kolory. Osobiście nie miałbym nic przeciwko wydrukowaniu w dużym formacie i powieszeniu na ścianie. Jest trochę niedopowiedziane, spokojne i harmonijne. Mnie tam się podoba.
Wywołany do tablicy...
jak Sylwek napisał
"To był spacer po parku, pełny różnych widoczków, jeden z nich był dla mnie trochę szokujący. Woda z jeziorka, także moze wylać i zadziwić poziomem wody."
Ja osobiście oczekwałem nieco szerszego kadru, rozmiar parku z jeziorkiem, drugi brzeg, jakiś horyzont... on wie gdzie te ławki stoją a ja chciałbym się dowiedzieć... nikogo nie chce obrażać ani urażać nie takie są moje intencje. Ciekawski chyba jestem![]()
Waldeczek
40D, 7DII i zabawki![]()
Hm... zjawisko na pewno ciekawe, ale czy zostało ono dobrze pokazane na zdjęciu? Szczerze powiedziawszy to bez przeczytania opisu nie wiedziałabym o co tak naprawdę chodzi.
Ale potwierdzam, że ławki w parku zakryte w 80% wodą to widok niecodzienny.