PDA

Zobacz pełną wersję : Firma mega-pixel

iza73
15-02-2012, 23:54
Propnuję wziąć poprawkę na wiatr (jak mawiaja lotnicy) przy kupowaniu w tej firmie.
Towar - http://www.mega-pixel.pl/product-pol-717-Pilot-Radiowy-Pixel-RW-221-DC0-do-Nikon-D1-D1H-D1X-D2-D2H-D2X-D2Xs-D3-D3X-D3s-D100-D200-D300-D300s-D700-N90s-F5-F-F100-.html

Wczoraj podczas rozmowy telefonicznej towar był i wszytko było ok.
Dziś podczas zamawiania nikt nie odbierał tz. infolini, po jakimś czasie odebrał człowiek którego głos wskazywał na jedzenie "lanczu".

Zadzwoniłem ponownie, niestety po długim czasie odebrał ten "niekompetentym" pan i d...pa.

Wysłałem maila i co dostałem ...

"witam pana, rozmawialismy wczoraj na temat pilota, niestety po zakonczonej rozmowie i sprawdzeniu sprzedazy okazalo sie ze zostaly juz kupione , nie ma identyfikacji numeru i nie moglem do pana oddzwonic, kolega w sklepie nie wiedzial o zaintnialej sytuacji i wprowadzil zamowienie. niestety juz nie mamy tych pilotow bedziemy mieli za okolo 30 dni, przepraszam za zamieszanie"

Chciałem zwrócić uwagę na brak identyfikacji numeru!!!
Mam wyłączone połączenie z telefonami anonimowymi bo nie cierpię dupków reklamowych, masz sprawę to dzwon i się przedstaw na wstępie.
I co tu czytam ... firma ... i ma brak identyfikacji ?!
Poprostu żenada.

Piszę to dla tego by się zastanowić przed zakupami w tej firmie, a nóż sprzęt będzię uszkodzony ... a dodzwonić się to horror!

dinderi
16-02-2012, 00:12
Kupowałem u nich 2 razy. Próbuja byc bardzo profesjonalni, wymyslają madre procedury, ale w rzeczywistości tylko nieprawdopodobnie komplikują sprawę zamówienia, dostaje się sprzeczne majle, a na reklamację wysyłają taki sam bubel, jak ten reklamowany.
Ogólnie, straciłem kompletnie ochotę na kontakty z ta firmą.

blackninja
16-02-2012, 00:41
A ja kupowałem kilkanaście razy = zero problemów.

r3b
16-02-2012, 00:50
Ja też tam pare razy kupowałem, ale zawsze odbierałem osobiście i też problemów nie było...

kaindox
16-02-2012, 01:27
Kupowałem u nich 2 razy. Próbuja byc bardzo profesjonalni, wymyslają madre procedury, ale w rzeczywistości tylko nieprawdopodobnie komplikują sprawę zamówienia, dostaje się sprzeczne majle, a na reklamację wysyłają taki sam bubel, jak ten reklamowany.
Ogólnie, straciłem kompletnie ochotę na kontakty z ta firmą.

Miałem dokładnie to samo. Wysłali mi reklamowany sprzęt z powrotem bez żadnej naprawy i próbowali ściemnić że wymienili na nowy. Dopiero jak im powiedziałem że spisałem numery seryjne i oznaczyłem pudełko w niewidocznym miejscu to zmienili zdanie. Dla mnie stracony czas i dodatkowe koszty wysyłek

ripek
16-02-2012, 08:33
Ten sklep to dramat ;)

mik81
16-02-2012, 09:02
Kilka razy kupowałem tam różne akcesoria i odbierałem osobiście. Zawsze mogłem przetestować i nie tylko ten sprzęt który kupowałem ale np wyzwalacze które miałem zamiar kupić w przyszłości. Wiec od tej strony firma ma u mnie duży plus. Lecz kontakt telefoniczny czy mailowy - faktycznie pozostawia dużo do życzenia i trzeba na to brać poprawkę.

greatidea
16-02-2012, 11:15
Zamawiałem tam kilka razy i nie było problemów, za pierwszym razem chyba nawet przez ebay, bo mieli taniej niż na swojej stronie.

patigol
20-02-2012, 12:46
Kupowałem u nich, zero problemów, błyskawiczna wysyłka.

pomocnik12
06-03-2012, 20:12
Dzięki za ostrzeżenie, jak będę coś kupował na pewno prześwietlę ich dokładnie.

frani0
30-03-2012, 22:43
Kilka razy u nich kupowałem, wszystko idealnie w sklepie siedzi starszy Pan, który ma przyjemne usposobienie, lubię u nich kupować.

Raz zdarzyło się iż jak kupowałem u nich w sklepie to potem towar przyszedł jeszcze raz za pobraniem na adres domowy ale zadzwoniłem i sprawa została błyskawicznie wyjaśniona.

Ze swojej strony polecam.