Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : najlepszefoto.pl - problem z wysyłką plików

pawko
26-07-2011, 11:59
witam.
czy macie może od jakiegoś czasu problem z wysyłaniem plików do najlepszefoto.pl ? jestem ich stałym klientem od 3 lat i nie miałem z tym problemu. Dzisiaj jednak nie jest to możliwe. Dzwoniłem na infolinię ale twierdzą , że nie ma po ich stronie problemu. Próbowałem przez FTP i teraz przez aplet javowy ale problem jest identyczny: po przesłaniu kilku lub kilkunastu MB następuje błąd wysyłania.
pozdrawiam
Paweł

tom517
26-07-2011, 12:03
Tak tylko gdybam, ale swego czasu sprzedali ileś tyś gruponów, do tego sezon ślubny, możliwości przepustowe jakie by nie mieli to można zapchać, proponuję spróbować w innych godzinach, np. nocnych.

MTBTREK
26-07-2011, 13:19
W piątek wieczorem przesłałem do nich prawie 400 MB w szablonach foto-książek przez Aplet Java i nie było problemu, więc myślę, że to kwestia przepustowości, sezonu ślubnego i wakacyjnego. Może warto próbować wieczorkiem :-). Powodzenia

pawko
26-07-2011, 13:25
W piątek wieczorem przesłałem do nich prawie 400 MB w szablonach foto-książek przez Aplet Java i nie było problemu, więc myślę, że to kwestia przepustowości, sezonu ślubnego i wakacyjnego. Może warto próbować wieczorkiem :-). Powodzenia

będę próbował wieczorem.... ale teraz każdy plik cięższy niż 8MB się wywala..... brak słów..... :-(

fICHU
27-07-2011, 23:39
co prawda w godzinach nocnych ale poszło do nich prawie 300MB... bez problemu.
:) z tym, ze było to ok 02:30 :)