Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: najlepszefoto.pl - problem z wysyłką plików

Domyślnie najlepszefoto.pl - problem z wysyłką plików

witam.
    czy macie może od jakiegoś czasu problem z wysyłaniem plików do najlepszefoto.pl ? jestem ich stałym klientem od 3 lat i nie miałem z tym problemu. Dzisiaj jednak nie jest to możliwe. Dzwoniłem na infolinię ale twierdzą , że nie ma po ich stronie problemu. Próbowałem przez FTP i teraz przez aplet javowy ale problem jest identyczny: po przesłaniu kilku lub kilkunastu MB następuje błąd wysyłania.
    pozdrawiam
    Paweł

Uzależniony Awatar tom517

Domyślnie

Tak tylko gdybam, ale swego czasu sprzedali ileś tyś gruponów, do tego sezon ślubny, możliwości przepustowe jakie by nie mieli to można zapchać, proponuję spróbować w innych godzinach, np. nocnych.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

W piątek wieczorem przesłałem do nich prawie 400 MB w szablonach foto-książek przez Aplet Java i nie było problemu, więc myślę, że to kwestia przepustowości, sezonu ślubnego i wakacyjnego. Może warto próbować wieczorkiem :-). Powodzenia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MTBTREK Zobacz posta
    W piątek wieczorem przesłałem do nich prawie 400 MB w szablonach foto-książek przez Aplet Java i nie było problemu, więc myślę, że to kwestia przepustowości, sezonu ślubnego i wakacyjnego. Może warto próbować wieczorkiem :-). Powodzenia
    będę próbował wieczorem.... ale teraz każdy plik cięższy niż 8MB się wywala..... brak słów..... :-(

Bywalec Awatar fICHU
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

co prawda w godzinach nocnych ale poszło do nich prawie 300MB... bez problemu.
    z tym, ze było to ok 02:30
    7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
    Mój śmietnik

Uprawnienia umieszczania postów