Zobacz pełną wersję : i to mi sie podoba! canon przeprasza :)
dostalem wlasnie maila, ze niestety nie moga wyslac mi promocyjnej karty 256 bo zapasy sie wyczerpaly i z przykroscia informuja ze musza zmienic wysylke na ... no niestety... 512mb :)
hehe i jest git
No kurcze... nie ladnie z ich strony... moge Ci wyslac moja 256 mb w zamian za 512 :)
:mrgreen:
Moglem poczekac troche, przydalaby sie 512-stka bo te 256 to malutko :)
ja z lenistwa 2 numer promocyjny nie wyslalem.. dopiero pare dni temu sobie przypomnialem o tym. No i podobnie jak wam jest mi niezmiernie przykro, ze dostane ta 512 zamiast poniekad kultowej 256 :)
No 512 to juz konkretna rezerwa dla standardowych 1gb, ktore raczej kazdy kupuje :)
ja z tych rezerw uskladalem juz 4gb :) 4x512 i reszta w 256 :)
ja z tych rezerw uskladalem juz 4gb :) 4x512 i reszta w 256 :)
Hmmm... ciekawe czy kupujacy pozbawieni dzieki Tobie tej promocji byly tacy happy... chyba, ze kupiles tyle aparatow dla siebie...
Musze Was zasmucic.
Canon France daje teraz karty 1Gb.
Ja miesiac temu dostalem 256Mb.:-(
Hmmm... ciekawe czy kupujacy pozbawieni dzieki Tobie tej promocji byly tacy happy... chyba, ze kupiles tyle aparatow dla siebie...
zle wnioski ..
uzbieralem z roznych urzadzen jakie kupowalem.. pda, mp3, siakis inny aparat, allegro, ebay... itd
Witam, ja od 10 grudnia stałem się szcześliwym posiadaczem 350D. Oczywiście wysłałem kod promocyjny na kartę 256 i przyszedł mail, żeby oczekiwać na przesyłkę. Na razie niedostałem żadnych "przeprosin". Ale pewnie trzeba poczekać, bo to dopiero dwa dni od rejestracji.
Swoją drogą, mam ndzieję, że teraz przejdę na forum w stan aktywny (pisania) a nie jak dotychczas (od maja 2005) jako czytający tylko.
Pozdrawiam z Ełku.