dostalem wlasnie maila, ze niestety nie moga wyslac mi promocyjnej karty 256 bo zapasy sie wyczerpaly i z przykroscia informuja ze musza zmienic wysylke na ... no niestety... 512mb
hehe i jest git
dostalem wlasnie maila, ze niestety nie moga wyslac mi promocyjnej karty 256 bo zapasy sie wyczerpaly i z przykroscia informuja ze musza zmienic wysylke na ... no niestety... 512mb
hehe i jest git
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
łącze się w bólu :-)
No kurcze... nie ladnie z ich strony... moge Ci wyslac moja 256 mb w zamian za 512![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Moglem poczekac troche, przydalaby sie 512-stka bo te 256 to malutko![]()
ja z lenistwa 2 numer promocyjny nie wyslalem.. dopiero pare dni temu sobie przypomnialem o tym. No i podobnie jak wam jest mi niezmiernie przykro, ze dostane ta 512 zamiast poniekad kultowej 256![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
No 512 to juz konkretna rezerwa dla standardowych 1gb, ktore raczej kazdy kupuje![]()
ja z tych rezerw uskladalem juz 4gb4x512 i reszta w 256
![]()
Hmmm... ciekawe czy kupujacy pozbawieni dzieki Tobie tej promocji byly tacy happy... chyba, ze kupiles tyle aparatow dla siebie...Zamieszczone przez asterix
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Musze Was zasmucic.
Canon France daje teraz karty 1Gb.
Ja miesiac temu dostalem 256Mb.:-(
40D+17-85kit,50 1.8,430EX II,
2CF SanDisk 4G,Wszystko w plecaku TREKKER 200
zle wnioski ..Zamieszczone przez Błajo
uzbieralem z roznych urzadzen jakie kupowalem.. pda, mp3, siakis inny aparat, allegro, ebay... itd