PDA

Zobacz pełną wersję : Wideofilmowanie

rene
07-10-2010, 17:35
Mam nadzieje ze to wlasciwy dzial, jesli nie, prosze o przeniesienie do wlasciwego.

Prawdopodobnie niebawem bede sie rozgladal za kamerzysta z doswiadczeniem studyjnym, ktory dysponuje wlasnym sprzetem itp... Nie chce tu wnikac w szczegoly za bardzo, natomiast prosba ktora tu kieruje - czy ktos moze polecic inna grupe dyskusyjna / forum / itp, na ktorej siedza osoby o takiej wiedzy i doswiadczeniu jak tu, ale ukierunkowanych bardziej na obsluge kamery i edycji obrazu ruchomego? Wiem ze "najnowsze" aparaty dysponuja tez funkcja nagrywania filmow o bardzo dobrej jakosci, wiec moze czesciowo ktos z tej grupy zajmuje sie tego typu rzeczami?

Wiem ze temat: fotograf + kamerzysta + wodzirej slubny w jednej osobie to bardzo wdzieczny temat do zartow na tej grupie, wiec nawet nie przypuszczam ze ktos bedzie mi polecal tego typu ludzi-orkiestry.

Pozdrawiam

Makudonarudo
07-10-2010, 20:50
ja też nie nie jestem do końca w temacie video , ale jakiś czas temu wpadłem na takie coś :

http://www.swiatobrazu.pl/
http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/

photographus
07-10-2010, 21:56
A może zamiast kręcić napiszesz po jaki grom będziesz się niebawem za takim kamerzystą oglądać? Żenisz się, poszukujesz asystenta, czy chcesz umówić się na randkę :)?
pozdro

czerwiniak
07-10-2010, 23:21
Prawdopodobnie niebawem bede sie rozgladal za kamerzysta z doswiadczeniem studyjnym

.... ale o co kaman ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Wiem ze temat: fotograf + kamerzysta + wodzirej slubny w jednej osobie to bardzo wdzieczny temat do zartow na tej grupie, wiec nawet nie przypuszczam ze ktos bedzie mi polecal tego typu ludzi-orkiestry

To jak wiesz jaki będzie odzew, to po co takie głupoty wypisujesz

blackninja
07-10-2010, 23:52
A może zamiast kręcić napiszesz po jaki grom będziesz się niebawem za takim kamerzystą oglądać? Żenisz się, poszukujesz asystenta, czy chcesz umówić się na randkę :)?
pozdro

Odpowiem za rene... a co Cię to obchodzi?
Zadał pytanie dość konkretne. Nie masz nic sensownego do powiedzenia (a widzę, że nie masz) to siedź cicho. Ilość postów sobie nabijasz? A może na randkę właśnie chcesz się z nim umówić :D

rene
08-10-2010, 08:44
To jak wiesz jaki będzie odzew, to po co takie głupoty wypisujesz

Balem sie ze brak polskich literek moze utrudnic czytanie ze zrozumieniem, ale ze do tego stopnia?

Makudonarudo - dzieki, sprawdze! (czerwiniak, jak widzisz, niektorzy zrozumieli i bez polskich ogonkow)

Jesli ktos jeszcze mialby jakas wskazowke, bede wdzieczny za pomoc!

Pozdrawiam

goldfin
08-10-2010, 10:12
www.filmowiec.pl - ciekawe forum, zerknij.