Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Wideofilmowanie

Początki nałogu

Domyślnie Wideofilmowanie

Mam nadzieje ze to wlasciwy dzial, jesli nie, prosze o przeniesienie do wlasciwego.

Prawdopodobnie niebawem bede sie rozgladal za kamerzysta z doswiadczeniem studyjnym, ktory dysponuje wlasnym sprzetem itp... Nie chce tu wnikac w szczegoly za bardzo, natomiast prosba ktora tu kieruje - czy ktos moze polecic inna grupe dyskusyjna / forum / itp, na ktorej siedza osoby o takiej wiedzy i doswiadczeniu jak tu, ale ukierunkowanych bardziej na obsluge kamery i edycji obrazu ruchomego? Wiem ze "najnowsze" aparaty dysponuja tez funkcja nagrywania filmow o bardzo dobrej jakosci, wiec moze czesciowo ktos z tej grupy zajmuje sie tego typu rzeczami?

Wiem ze temat: fotograf + kamerzysta + wodzirej slubny w jednej osobie to bardzo wdzieczny temat do zartow na tej grupie, wiec nawet nie przypuszczam ze ktos bedzie mi polecal tego typu ludzi-orkiestry.

Pozdrawiam

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

ja też nie nie jestem do końca w temacie video , ale jakiś czas temu wpadłem na takie coś :

http://www.swiatobrazu.pl/
    http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

A może zamiast kręcić napiszesz po jaki grom będziesz się niebawem za takim kamerzystą oglądać? Żenisz się, poszukujesz asystenta, czy chcesz umówić się na randkę ?
    pozdro
    regulamin pkt 8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Prawdopodobnie niebawem bede sie rozgladal za kamerzysta z doswiadczeniem studyjnym
    .... ale o co kaman ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Wiem ze temat: fotograf + kamerzysta + wodzirej slubny w jednej osobie to bardzo wdzieczny temat do zartow na tej grupie, wiec nawet nie przypuszczam ze ktos bedzie mi polecal tego typu ludzi-orkiestry
    To jak wiesz jaki będzie odzew, to po co takie głupoty wypisujesz
    Ostatnio edytowane przez czerwiniak ; 07-10-2010 o 23:24 Powód: Automerged Doublepost
    5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
    ---------------------------------------

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photographus Zobacz posta
    A może zamiast kręcić napiszesz po jaki grom będziesz się niebawem za takim kamerzystą oglądać? Żenisz się, poszukujesz asystenta, czy chcesz umówić się na randkę ?
    pozdro
    Odpowiem za rene... a co Cię to obchodzi?
    Zadał pytanie dość konkretne. Nie masz nic sensownego do powiedzenia (a widzę, że nie masz) to siedź cicho. Ilość postów sobie nabijasz? A może na randkę właśnie chcesz się z nim umówić
    Marki trzy.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czerwiniak Zobacz posta

To jak wiesz jaki będzie odzew, to po co takie głupoty wypisujesz

Balem sie ze brak polskich literek moze utrudnic czytanie ze zrozumieniem, ale ze do tego stopnia?

Makudonarudo - dzieki, sprawdze! (czerwiniak, jak widzisz, niektorzy zrozumieli i bez polskich ogonkow)

Jesli ktos jeszcze mialby jakas wskazowke, bede wdzieczny za pomoc!

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna

Domyślnie

www.filmowiec.pl - ciekawe forum, zerknij.

Uprawnienia umieszczania postów