Zobacz pełną wersję : Grip do 350D za 250 zł nowka na Allegro
speed555
24-11-2005, 13:10
Co o tym myslicie?
http://allegro.pl/show_item.php?item=74047713
Tanio.
No proszę. Chciałem już kupować za 330 ale teraz to się chyba wstrzymam. Ktoś brał coś od tego sprzedawcy?
Grip do 350D za 250 zł nowka na Allegro
Co o tym myslicie?
Przed zakupem należałoby sprawdzić aktualne promocje w FotoJokerze :-)
yogi-bear
24-11-2005, 14:09
hoho! :) to teraz tylko czekać na obniżkę cen u innych allegrowiczów ;) Kurde.. kupiłem 430EX i strasznie sie trzyma bez gripa :/ Muszę kupic jak najszybciej bo już nie dam rady ;)
Szczerze mówiąc od tego sprzedawcy nie kupiłabym nic za co trzeba by wpłacić pieniądze przed wysyłką towaru. Ale ponieważ sama zastanawiam się nad zakupem gripa - zapytam.
A jaka jest "promocja" w FJ?
TOKIN
... Ale ponieważ sama zastanawiam się nad zakupem gripa - zapytam. A jaka jest "promocja" w FJ?
Nie wiem, to tylko przypuszczenia oparte na niedawnej sytuacji z gripami do 300D.
Potaniały nagle na Allegro gdzieś tak do 200zł, a potem wyszło na jaw, że w FotoJokerze jest promocja po 149zł.
Po prostu zastanawiam się czy tym razem nie jest podobnie?
Jeden z moderatorów mógłby się wypowiedzieć :-)
Jakieś dwa tygodnie temu ktoś tutaj głośno krzyczał o niebywałej okazji w FJ (też chodziło o gripy:) zadzwoniłam sprawdzić no i.... ta niebywała promocja to było 379zł. Może dziś jest inaczej ale może tym razem ktoś inny zadzwoni...;)
Taka szokująca cena u tego sprzedawcy mnie jakoś specjalnie nie dziwi - ale spróbujcie u niego coś faktycznie kupić... zaczynają się schody juz na etapie telefonu. Mówię to z własnego doświadczenia - niedawno chciałam tam kupic obiektyw ... no i kupiłam u ...Cichego:)
TOKIN
Tomasz1972
24-11-2005, 15:42
Ostatnio dowiedziałem że Canon szykuje jakoś promocję dotyczącą zetawu :
350D KIT + grip gratis . Jeżeli to prawda to ceny gripów jeszcze spadną .
Taka szokująca cena u tego sprzedawcy mnie jakoś specjalnie nie dziwi - ale spróbujcie u niego coś faktycznie kupić... zaczynają się schody juz na etapie telefonu. Mówię to z własnego doświadczenia - niedawno chciałam tam kupic obiektyw ... no i kupiłam u ...Cichego:)
TOKIN
Wydaje mi sie ze koles kryje sie pod kilkoma nickami na allegro: canon_pl, canon-optyka, FOTOMEDIA_Polska, fotomedia !!! kurde fascynujace ... :???:
Wydaje mi sie ze koles kryje sie pod kilkoma nickami na allegro: canon_pl, canon-optyka, FOTOMEDIA_Polska, fotomedia !!! kurde fascynujace ... :???:
Ja również naliczyłem cztery nicki. Jakoś mnie to nie przekonuje do kupna.
speed555
24-11-2005, 16:47
dzwonilem do nich i mozna wziasc za pobraniem
ps. wielu sprzedawcow na allegro ma po kilka nickow i nawet ceny tych samych rzeczy maja rozne - taka strategia :)
dzwonilem do nich i mozna wziasc za pobraniem
ps. wielu sprzedawcow na allegro ma po kilka nickow i nawet ceny tych samych rzeczy maja rozne - taka strategia :)
niedawno tez to zauwazylem ... kurde konkurencja sama w sobie :???:
mario1275
24-11-2005, 19:12
taki hłyt maketingowy;)
Jakieś dwa tygodnie temu ktoś tutaj głośno krzyczał o niebywałej okazji w FJ (też chodziło o gripy:) zadzwoniłam sprawdzić no i.... ta niebywała promocja to było 379zł...
Zacznij rozróżniać grip BG-E1 do 300D od gripa BG-E3 do 350D...
Nie wszyscy to jedna osoba, przypatrzcie sie dokladniej. Ja sie dlugo zastnawial nie bede, tylko biore od tego najbardziej zaufanego (czytaj najwiecej pozytywow).
ps dzis sie licytowalem z gosciem o tego gripa i na szczescie przegralem, bo musialbym zaplacic 300zl ... mordka mi sie usmiechnela jak zobaczylem ze sa nowe aukcje z cena 250zl. Takze szukac przed kupnem lepszych ofert.
Zacznij rozróżniać grip BG-E1 do 300D od gripa BG-E3 do 350D...
A jesteś pewien, że nie rozróżniam??? Nawiasem mówiąc te gripy do 300D nadal zalegają w FJ z ceną 149zł a na allegro widuję ceny w okolicach 300zł i zapewniam Cię, że wiem o którym gripie mówię.
Po prostu masz na myśli inny wątek...:D
PS Nie jestem blondynką:)
TOKIN
A jesteś pewien, że nie rozróżniam???
Nie, tylko tak przypuszczalem :-)
Po prostu masz na myśli inny wątek...:D
Najwidoczniej, bo głośno bylo na forum o tych gripach po 149.
PS Nie jestem blondynką:)
Skąd miałem wiedzieć :-)
dawaj Avatar ;-)
Nie wszyscy to jedna osoba, przypatrzcie sie dokladniej. Ja sie dlugo zastnawial nie bede, tylko biore od tego najbardziej zaufanego (czytaj najwiecej pozytywow).
ps dzis sie licytowalem z gosciem o tego gripa i na szczescie przegralem, bo musialbym zaplacic 300zl ... mordka mi sie usmiechnela jak zobaczylem ze sa nowe aukcje z cena 250zl. Takze szukac przed kupnem lepszych ofert.
eeee...nie lubie czytać że sprzęt, na który wydałem swego czasu sporo kasy jest za jakiś czas sporo tańszy... :)
a poważnie, to ciekaw jestem waszych obserwacji na temat battery magazine (zarówno na baterie litowe jak i na paluszki): ja kupiłem sobie jakiś czas temu zestaw: 350 + grip + 18-50 + 50-200; w moim gripie obydwa magazynki po włożeniu i zablokowaniu minimalnie się ruszają wewnątrz gripa; strasznie to denerwujące, nie mówiąc już o tym że nawet nie sprawia wrażenia szczelności...czy u Was (zwracam się do posiadaczy gripa BG-E3) jest to samo?
no_kya
speed555
28-11-2005, 13:00
Dzis przyszedł do mnie ten grip o którym mowa w temacie. Kase wplacalem z gory na konto i nie było zadnych problemów. Mi magazynki wewnatrz gripa nie ruszaja sie po potrzęsieniu aparatu.
Dzis przyszedł do mnie ten grip o którym mowa w temacie. Kase wplacalem z gory na konto i nie było zadnych problemów. Mi magazynki wewnatrz gripa nie ruszaja sie po potrzęsieniu aparatu.
a nie, nie jak nie miałem na myśli poruszania się magazynków wewnątrz gripa przy potrząsaniu aparatem; ja mówiłem o drobnych ale wyczuwalnych ruchach zewętrznej ściany magazynku, w której znajduje się blokada otwierana przed lub zamykana po włożeniu magazunku do gripa; ruch jest naprawdę minimalny; to jest po prostu wrażenie jakby te elementy (magazynek i komora gripa) nie były ze sobą idealnie spasowane...przyjrzyj się czy masz to samo
no_kya
fotojoker dalej ma po 379 dzwonilem dzis