Co o tym myslicie?
http://allegro.pl/show_item.php?item=74047713
Co o tym myslicie?
http://allegro.pl/show_item.php?item=74047713
Pkt 8 regulaminu forum
Sprzęt: Canon 40D + Canon 350D+BG-E3 + Sigma 10-20; Tamron 17-50mm f/2.8 XR; 70-200 f/2.8L; Speedlite 580EX II + 430EX; 16+8+4+2+1 GB CF Kingston Elite Pro, itd...
Tanio.
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
Zamieszczone przez GoTo
No proszę. Chciałem już kupować za 330 ale teraz to się chyba wstrzymam. Ktoś brał coś od tego sprzedawcy?
Przed zakupem należałoby sprawdzić aktualne promocje w FotoJokerze :-)Zamieszczone przez speed555
hoho!to teraz tylko czekać na obniżkę cen u innych allegrowiczów
Kurde.. kupiłem 430EX i strasznie sie trzyma bez gripa :/ Muszę kupic jak najszybciej bo już nie dam rady
![]()
Szczerze mówiąc od tego sprzedawcy nie kupiłabym nic za co trzeba by wpłacić pieniądze przed wysyłką towaru. Ale ponieważ sama zastanawiam się nad zakupem gripa - zapytam.
A jaka jest "promocja" w FJ?
TOKIN
Nie wiem, to tylko przypuszczenia oparte na niedawnej sytuacji z gripami do 300D.Zamieszczone przez TOKIN
Potaniały nagle na Allegro gdzieś tak do 200zł, a potem wyszło na jaw, że w FotoJokerze jest promocja po 149zł.
Po prostu zastanawiam się czy tym razem nie jest podobnie?
Jeden z moderatorów mógłby się wypowiedzieć :-)
Jakieś dwa tygodnie temu ktoś tutaj głośno krzyczał o niebywałej okazji w FJ (też chodziło o gripyzadzwoniłam sprawdzić no i.... ta niebywała promocja to było 379zł. Może dziś jest inaczej ale może tym razem ktoś inny zadzwoni...
Taka szokująca cena u tego sprzedawcy mnie jakoś specjalnie nie dziwi - ale spróbujcie u niego coś faktycznie kupić... zaczynają się schody juz na etapie telefonu. Mówię to z własnego doświadczenia - niedawno chciałam tam kupic obiektyw ... no i kupiłam u ...Cichego
TOKIN
Ostatnio dowiedziałem że Canon szykuje jakoś promocję dotyczącą zetawu :
350D KIT + grip gratis . Jeżeli to prawda to ceny gripów jeszcze spadną .
Wydaje mi sie ze koles kryje sie pod kilkoma nickami na allegro: canon_pl, canon-optyka, FOTOMEDIA_Polska, fotomedia !!! kurde fascynujace ...Zamieszczone przez TOKIN
??: