PDA

Zobacz pełną wersję : soczewki korekcyjne do 350D

aptur
09-11-2005, 18:45
Witam

Tak się jakoś składa, że moje prawe oko ma sie coraz gorzej. Zakres regulacji dioptrii w wizjerze jest dla mnie niewystarczający, natomiast jakoś cięzko mi się przestawić na focenie lewym okiem. Nie wiecie gdzie można zakupić soczewki korekcyjne takie o których mowa w instrukcji?

pozdrawiam

tpop
09-11-2005, 20:55
Witam
Tak się jakoś składa, że moje prawe oko ma sie coraz gorzej. Zakres regulacji dioptrii w wizjerze jest dla mnie niewystarczający, natomiast jakoś cięzko mi się przestawić na focenie lewym okiem. Nie wiecie gdzie można zakupić soczewki korekcyjne takie o których mowa w instrukcji?
pozdrawiam kup sobie szkla kontaktowe i wkladaj w jedno oko. Są takie jednodniowe, pakowane po 30 w pudelku za 6 dych.

bonk
10-11-2005, 02:19
kup sobie szkla kontaktowe i wkladaj w jedno oko. Są takie jednodniowe, pakowane po 30 w pudelku za 6 dych.

dobre :lol:

nosiles kiedys szkla?

Gapollo
10-11-2005, 15:47
Soczewka na oko poprawi sytuacje nie tylko podczas focenia ale także np. prowadzenia samochodu. Nie polecałbym natomiast samodzielnego dobierania. Przynajmniej za pierwszym razem idz do okulisty.
(Sam nosze soczewki od kilku lat)

Orzeszek
10-11-2005, 18:52
Witam

pozdrawiam

Takie seczewki korekcyjne' ale do 20D zakupiłem w firmie M&J Photo-Video Sp. z o.o.. Nakłada się to na wizjer zamiast standartowej muszli ocznej, tylko warto dobrze wybrać zakres korekcji szkła, aby posłużyły też na później w przypadku pogorszenia wzroku.

tpop
10-11-2005, 19:26
dobre :lol:
nosiles kiedys szkla?no oczywiscie. Wlasnie takie. Nie rozumiem co Cie tak rozbawilo.