Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: soczewki korekcyjne do 350D

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie soczewki korekcyjne do 350D

Witam

Tak się jakoś składa, że moje prawe oko ma sie coraz gorzej. Zakres regulacji dioptrii w wizjerze jest dla mnie niewystarczający, natomiast jakoś cięzko mi się przestawić na focenie lewym okiem. Nie wiecie gdzie można zakupić soczewki korekcyjne takie o których mowa w instrukcji?

pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur
    Witam
    Tak się jakoś składa, że moje prawe oko ma sie coraz gorzej. Zakres regulacji dioptrii w wizjerze jest dla mnie niewystarczający, natomiast jakoś cięzko mi się przestawić na focenie lewym okiem. Nie wiecie gdzie można zakupić soczewki korekcyjne takie o których mowa w instrukcji?
    pozdrawiam
    kup sobie szkla kontaktowe i wkladaj w jedno oko. Są takie jednodniowe, pakowane po 30 w pudelku za 6 dych.

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop
    kup sobie szkla kontaktowe i wkladaj w jedno oko. Są takie jednodniowe, pakowane po 30 w pudelku za 6 dych.

dobre

nosiles kiedys szkla?
    ...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Soczewka na oko poprawi sytuacje nie tylko podczas focenia ale także np. prowadzenia samochodu. Nie polecałbym natomiast samodzielnego dobierania. Przynajmniej za pierwszym razem idz do okulisty.
    (Sam nosze soczewki od kilku lat)
    A jak już się nauczę robić zdjęcia to kupię sobie analoga...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur
    Witam

pozdrawiam
    Takie seczewki korekcyjne' ale do 20D zakupiłem w firmie M&J Photo-Video Sp. z o.o.. Nakłada się to na wizjer zamiast standartowej muszli ocznej, tylko warto dobrze wybrać zakres korekcji szkła, aby posłużyły też na później w przypadku pogorszenia wzroku.
    50D | 20D+BG-E2 | Canon 28-105/4-5.6 USM | Tamron 17-50/2,8 XR DiII SP | Sigma 70-200/2.8 APO HSM | CF SanDisk Extreme III 4 GB | Statyw Velbon Sherpa | Lowepro Compact AW | Lowepro Compu Rever AW

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bonk
    dobre
    nosiles kiedys szkla?
    no oczywiscie. Wlasnie takie. Nie rozumiem co Cie tak rozbawilo.

Uprawnienia umieszczania postów