Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Giełda Foto ... Katowice - Kraków

nate
26-06-2010, 12:35
Witam,
Czy ktoś może wie czy istnieją giełdy foto w Krakowie i/lub w Katowicach? Jeśli tak, to proszę o info. pod jakim adresem i w jakie dni jest otwarta.
Pozdrawiam
Mirek

Vitez
27-06-2010, 15:56
No patrz... wrzuciłem tytuł tego wątku w googla i znalazłem. Naprawdę podziwiam ludzi, którzy mają tyle czasu by czekać aż ktoś im odpowie na forum, zamiast użyć googla i od ręki znaleźć samemu :roll: .

Tomsarz
29-06-2010, 12:28
No patrz... wrzuciłem tytuł tego wątku w googla i znalazłem. Naprawdę podziwiam ludzi, którzy mają tyle czasu by czekać aż ktoś im odpowie na forum, zamiast użyć googla i od ręki znaleźć samemu :roll: .

No patrz. Ja też podziwima ludzi, którzy potrafią tyle złośliwości napisać zamiast wkleić linki skoro już coś znaleźli.

W Krakowie nie ma typowej giełdy fotograficznej. W Katowicach kiedyś była na ul. Warszawskiej ale nie wiem czy nadal tam jest.

Vitez
29-06-2010, 20:32
No patrz. Ja też podziwima ludzi, którzy potrafią tyle złośliwości napisać zamiast wkleić linki skoro już coś znaleźli.

A co w tym złośliwego?
Dawanie wędki zamiast ryby zawsze jest bardziej opłacalne na przyszłość.

pe.en.de
29-06-2010, 23:44
A co w tym złośliwego?
Dawanie wędki zamiast ryby zawsze jest bardziej opłacalne na przyszłość.

Wędkę dałeś ale przy okazji sieknąłeś żyłką po łydkach.

irekaro
30-06-2010, 05:34
się czepiacie viteza. tyle razy było na forum pisane na temat gieldy w katowicach. ile można w kółko.... ma rację vitez - trzeba ruszyć półkólą a nie na gotowce iść.

Tomsarz
30-06-2010, 15:27
Ciekawa teoria. Idąc za ciosem to powinno się zamknąć to forum bo odpowiedzi na wszystkie tematy poruszane na nim można znaleźć w internecie trzeba tylko ruszyć półkulą,a nie połkólą.

gonzo44
30-06-2010, 18:37
Idźmy dalej i zamknijmy większość internetu, przecież wystarczy wyjść z domu, pójść do biblioteki albo zapytać babcie na ławce pod blokiem...

matefusz
30-06-2010, 19:50
Ciekawa teoria. Idąc za ciosem to powinno się zamknąć to forum bo odpowiedzi na wszystkie tematy poruszane na nim można znaleźć w internecie trzeba tylko ruszyć półkulą,a nie połkólą.

Czasami też mam takie wrażenie.

Wracając do giełdy, @Vitez, linknij bo z ciekawości zobaczę co wygooglowałeś.

Pierwsze strony zarówno na zapytanie "giełda fotograficzna Katowice" jak i "giełda fotograficzna Kraków" prowadzą do stron, na których ostatnie posty były napisane kilka lat temu i podane adresy lokalizacji są dawno nieaktualne.

Vitez
30-06-2010, 21:31

Ciekawa teoria. Forum służy do dyskusji, nie myl go z infolinią.
Ja widzę potężną różnicę pomiędzy traktowaniem forum jako "ja zadam pytanie a wy mi odpowiedzcie, bo przecież po to jest forum" a "mam taki problem/ciekawostkę, co Wy na to" :roll: .

Wracając do giełdy, @Vitez, linknij bo z ciekawości zobaczę co wygooglowałeś.

Pierwsze strony zarówno na zapytanie "giełda fotograficzna Katowice" jak i "giełda fotograficzna Kraków" prowadzą do stron, na których ostatnie posty były napisane kilka lat temu i podane adresy lokalizacji są dawno nieaktualne.

Nie zamierzam za kogoś szukać. Podałem wędkę ale nie będę jej trzymał i za kogoś łowił bo jemu nie wychodzi :roll: .
Wyszukwianie informacji w internecie powinno wyglądać mniej więcej tak:
Krok 1. - użyć google
Krok 2. - dowiadywać się dokładniej w znalezionych tematach z google, użyć wyszukiwarki w jakimś znalezionym forum, zamiast zakładać nowy wątek na pierwszym lepszym forum.

Zresztą Pkt 3. naszego Regulaminu wyraźnie o tym traktuje :roll: , jak również ten fajny poradnik: http://rtfm.killfile.pl/#zanim

I tym optymistycznym akcentem zamykam. Tym bardziej że autor wątku zlał go najwidoczniej... zapewne licząc na to że trafił na infolinię a nie na forum :? .

Gdyby ktoś się uparł kontynuować dyskusję na temat giełd foto w Katowicach czy w Krakowie to polecam:
http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=20 i wpisać "giełda foto Katowice" albo "giełda foto Kraków" i kontynuować w odpowiednim wątku.