Zobacz pełną wersję : Giełda Foto ... Katowice - Kraków
Witam,
Czy ktoś może wie czy istnieją giełdy foto w Krakowie i/lub w Katowicach? Jeśli tak, to proszę o info. pod jakim adresem i w jakie dni jest otwarta.
Pozdrawiam
Mirek
No patrz... wrzuciłem tytuł tego wątku w googla i znalazłem. Naprawdę podziwiam ludzi, którzy mają tyle czasu by czekać aż ktoś im odpowie na forum, zamiast użyć googla i od ręki znaleźć samemu :roll: .
No patrz... wrzuciłem tytuł tego wątku w googla i znalazłem. Naprawdę podziwiam ludzi, którzy mają tyle czasu by czekać aż ktoś im odpowie na forum, zamiast użyć googla i od ręki znaleźć samemu :roll: .
No patrz. Ja też podziwima ludzi, którzy potrafią tyle złośliwości napisać zamiast wkleić linki skoro już coś znaleźli.
W Krakowie nie ma typowej giełdy fotograficznej. W Katowicach kiedyś była na ul. Warszawskiej ale nie wiem czy nadal tam jest.
No patrz. Ja też podziwima ludzi, którzy potrafią tyle złośliwości napisać zamiast wkleić linki skoro już coś znaleźli.
A co w tym złośliwego?
Dawanie wędki zamiast ryby zawsze jest bardziej opłacalne na przyszłość.
pe.en.de
29-06-2010, 23:44
A co w tym złośliwego?
Dawanie wędki zamiast ryby zawsze jest bardziej opłacalne na przyszłość.
Wędkę dałeś ale przy okazji sieknąłeś żyłką po łydkach.
się czepiacie viteza. tyle razy było na forum pisane na temat gieldy w katowicach. ile można w kółko.... ma rację vitez - trzeba ruszyć półkólą a nie na gotowce iść.
Ciekawa teoria. Idąc za ciosem to powinno się zamknąć to forum bo odpowiedzi na wszystkie tematy poruszane na nim można znaleźć w internecie trzeba tylko ruszyć półkulą,a nie połkólą.
Idźmy dalej i zamknijmy większość internetu, przecież wystarczy wyjść z domu, pójść do biblioteki albo zapytać babcie na ławce pod blokiem...
matefusz
30-06-2010, 19:50
Ciekawa teoria. Idąc za ciosem to powinno się zamknąć to forum bo odpowiedzi na wszystkie tematy poruszane na nim można znaleźć w internecie trzeba tylko ruszyć półkulą,a nie połkólą.
Czasami też mam takie wrażenie.
Wracając do giełdy, @Vitez, linknij bo z ciekawości zobaczę co wygooglowałeś.
Pierwsze strony zarówno na zapytanie "giełda fotograficzna Katowice" jak i "giełda fotograficzna Kraków" prowadzą do stron, na których ostatnie posty były napisane kilka lat temu i podane adresy lokalizacji są dawno nieaktualne.
Ciekawa teoria. Forum służy do dyskusji, nie myl go z infolinią.
Ja widzę potężną różnicę pomiędzy traktowaniem forum jako "ja zadam pytanie a wy mi odpowiedzcie, bo przecież po to jest forum" a "mam taki problem/ciekawostkę, co Wy na to" :roll: .
Wracając do giełdy, @Vitez, linknij bo z ciekawości zobaczę co wygooglowałeś.
Pierwsze strony zarówno na zapytanie "giełda fotograficzna Katowice" jak i "giełda fotograficzna Kraków" prowadzą do stron, na których ostatnie posty były napisane kilka lat temu i podane adresy lokalizacji są dawno nieaktualne.
Nie zamierzam za kogoś szukać. Podałem wędkę ale nie będę jej trzymał i za kogoś łowił bo jemu nie wychodzi :roll: .
Wyszukwianie informacji w internecie powinno wyglądać mniej więcej tak:
Krok 1. - użyć google
Krok 2. - dowiadywać się dokładniej w znalezionych tematach z google, użyć wyszukiwarki w jakimś znalezionym forum, zamiast zakładać nowy wątek na pierwszym lepszym forum.
Zresztą Pkt 3. naszego Regulaminu wyraźnie o tym traktuje :roll: , jak również ten fajny poradnik: http://rtfm.killfile.pl/#zanim
I tym optymistycznym akcentem zamykam. Tym bardziej że autor wątku zlał go najwidoczniej... zapewne licząc na to że trafił na infolinię a nie na forum :? .
Gdyby ktoś się uparł kontynuować dyskusję na temat giełd foto w Katowicach czy w Krakowie to polecam:
http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=20 i wpisać "giełda foto Katowice" albo "giełda foto Kraków" i kontynuować w odpowiednim wątku.