PDA

Zobacz pełną wersję : Konkurs fotograficzny - "Kiedy Państwo śpi..."

karius
08-04-2010, 22:48
Witam.
Jestem organizatorem debaty na temat dziedzictwa kulturowego "Kiedy Państwo Śpi" – chodzi o zniszczone zabytki. Debata odbędzie się w Krakowie 20 kwietnia tego roku. Jest to debata pod patronatem Trybunału Konstytucyjnego, wiceministra do spraw Dziedzictwa Narodowego i wielu innych organów państwowych. W związku z tą debatą organizujemy konkurs fotograficzny o podobnej tematyce. Na jednym zdjęciu należałoby przedstawić zniszczony, zdewastowany zabytek. Lokalizacja zabytku nie jest ważna. W dniu debaty odbędzie się głosowanie i zwycięzcy najlepszych prac odbiorą atrakcyjne nagrody, a główną nagrodą jest Podstawowy Kurs Fotografii w szkole Akademia Fotografii o wartości 2250 zł.

Więcej informacji można znaleźć pod adresem http://elsa.lex.edu.pl/kps/index.php?id=konkurs

Serdecznie zapraszam, ponieważ jest to dobre miejsce do zaprezentowania swojej pracy choćby, sędziom Trybunału konstytucyjnego, prawnikom – praktykom i wielu innym znanym osobom z dziedziny Dziedzictwa Kulturowego.

Sergiusz
08-04-2010, 22:58
Super, piękny temat, pomysł przedni tylko nagroda do bani.

Czapa
08-04-2010, 23:12
Dokładnie, prosze wybaczyć OT, ale skoro to nagroda w konkursie fotograficznym to po co zwycięstwu jakies abc fotografii ? ,) To już chętniej przyjąłbym tą równowartość.

No, ale co organizator to organizator.

karius
13-04-2010, 00:43
.....

lajf_entusiast
13-04-2010, 09:57
Każde warsztaty w akademii fotografii to świetna okazja na doszlifowanie swojego warsztatu i umiejetnosci.
Ja laikiem nie jestem, ale na tokowy kursik bym się wybrała, więc udział w konkursie wezmę ;)

Kolaj
13-04-2010, 10:05
Każde warsztaty w akademii fotografii to świetna okazja na doszlifowanie swojego warsztatu i umiejetnosci.
Ja laikiem nie jestem, ale na tokowy kursik bym się wybrała, więc udział w konkursie wezmę ;)No tak, tyle, że autor zwycięzkiej fotografii, która, jak przypuszczam, będzie reprezentowała wysoki poziom raczej te podstawy będzie miał w jednym, małym palcu.

Trochę dziwna nagroda, niemniej szczerze życzę powodzenia!

czerwiniak
13-04-2010, 10:34
Super, piękny temat, pomysł przedni tylko nagroda do bani.

Wolałbyś pieniążki:mrgreen:
Ja też
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

.....

co to miało oznaczać? Jak byś mógł troszeczkę " jaśniej"

vidocq
13-04-2010, 22:39
Nagroda do bani.
Oczywiście, że gotówkę, chyba każdy wolałby żywą gotówkę.
Jeśli już nie to chociaż porządny sprzęt a nie jakieś szkolenie.
Który zwycięzca konkursu potrzebuje doszkalania na "Podstawowym kursie" ?
A gdyby go potrzebował to raczej źle świadczy o poziomie konkursu ;)

Na poważnie, organizatorzy wyraźnie nie mają kasy na nagrody więc 'zapychają" dziurę jakimś szkoleniem.
Żenada.

Ukończenie Podstawowego Kursu Fotografii zwalnia z egzaminów na Wydział Fotografii w Akademii Fotografii.
Czyli już wiemy, dla kogo jest ten konkurs :roll: