Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Photopixo - Nowy portal FotoVideo dla fotografów

hellerpix
10-03-2010, 13:17
Witam wszystkich fotografów.

Kórtko o Photopixo - "Świat FotoVideo Szybciej i Wygodniej". To serwis dla profesjonalnych fotografów stworzony przez fotografów. Dzięki innowacyjnym funkcjom mogą oni w atrakcyjny sposób zaprezentować swoje ofertę (w każdym profilu fotografa: prezentacje Video, E-Book oraz SlideShow), a potencjalni pracodawcy łatwo i skutecznie ich odnaleźć i zlecić im pracę. Photopixo to jednak dużo więcej. To platforma, która łączy wszystkie dziedziny działalności fotografa. Najważniejsze moduły serwisu: znajdź fotografa, katalog stron fotograficznych, praca i ogłoszenia, sprzęt foto-video, usługi dla fotografów.
http://photopixo.pl/images/zaproszenie-photopixo-canon-board.jpg

Zapraszam do współpracy fotografów oraz administratorów forum canon-board.info
Artur Heller

Vitez
10-03-2010, 21:50
O ... może przerzucimy tam naszą Giełdę i nareszcie będzie spokój :twisted: .

jerz
13-07-2010, 02:27
Odgrzewam temat. Widzę, że portal się rozwija, jednak dział z ogłoszeniami jednak trochę wieje pustką, ale to normalne, bo u nas raczej allegro nic nie przebije. Może to faktycznie dobre miejsce na przeniesienie giełdy?

Loome
13-07-2010, 13:14
na operze portal sie totalnie rozjezdza.
a jako ze konkruencyjnych jest troche to przegladarki zmieniac nie bede;)

jerz
13-07-2010, 15:46
U mnie w operze nic się nie rozjeżdża, może warto zaktualizować przeglądarkę? Ale co ja tam mogę wiedzieć... nie jestem jeszcze forumowym mądralą ;)

Loome
13-07-2010, 16:22
bo nie masz konta 2 lata;)
przegladarka jest aktualizowana non stop, taka specyfika pracy. ale dziekuje za szczerą podpowiedź:)

strona ma prawo się rozjezdzac, zwlaszcza jesli jest betą. takze napisalem Tobie/autorom o tym w dobrych intencjach. nie trzeba wszystkiego traktowac jak atak.
co ciekawe - pomoglo, bo juz sie nie rozjezdza:)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dodam, że w momencie gdy jestem w poddziale usługi kliknięcie logo portalu nie przenosi do strony glownej, tez warto zebyscie poprawili:)

wiecej bledow nie bede wytykal, bo widze ze niektorych to boli:)