Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Photopixo - Nowy portal FotoVideo dla fotografów

hellerpix
    Guest

Domyślnie Photopixo - Nowy portal FotoVideo dla fotografów

Witam wszystkich fotografów.

Kórtko o Photopixo - "Świat FotoVideo Szybciej i Wygodniej". To serwis dla profesjonalnych fotografów stworzony przez fotografów. Dzięki innowacyjnym funkcjom mogą oni w atrakcyjny sposób zaprezentować swoje ofertę (w każdym profilu fotografa: prezentacje Video, E-Book oraz SlideShow), a potencjalni pracodawcy łatwo i skutecznie ich odnaleźć i zlecić im pracę. Photopixo to jednak dużo więcej. To platforma, która łączy wszystkie dziedziny działalności fotografa. Najważniejsze moduły serwisu: znajdź fotografa, katalog stron fotograficznych, praca i ogłoszenia, sprzęt foto-video, usługi dla fotografów.

Zapraszam do współpracy fotografów oraz administratorów forum canon-board.info
    Artur Heller

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

O ... może przerzucimy tam naszą Giełdę i nareszcie będzie spokój .

jerz
    Guest

Domyślnie

Odgrzewam temat. Widzę, że portal się rozwija, jednak dział z ogłoszeniami jednak trochę wieje pustką, ale to normalne, bo u nas raczej allegro nic nie przebije. Może to faktycznie dobre miejsce na przeniesienie giełdy?

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

na operze portal sie totalnie rozjezdza.
    a jako ze konkruencyjnych jest troche to przegladarki zmieniac nie bede

jerz
    Guest

Domyślnie

U mnie w operze nic się nie rozjeżdża, może warto zaktualizować przeglądarkę? Ale co ja tam mogę wiedzieć... nie jestem jeszcze forumowym mądralą

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

bo nie masz konta 2 lata
    przegladarka jest aktualizowana non stop, taka specyfika pracy. ale dziekuje za szczerą podpowiedź

strona ma prawo się rozjezdzac, zwlaszcza jesli jest betą. takze napisalem Tobie/autorom o tym w dobrych intencjach. nie trzeba wszystkiego traktowac jak atak.
    co ciekawe - pomoglo, bo juz sie nie rozjezdza
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    dodam, że w momencie gdy jestem w poddziale usługi kliknięcie logo portalu nie przenosi do strony glownej, tez warto zebyscie poprawili

wiecej bledow nie bede wytykal, bo widze ze niektorych to boli
    Ostatnio edytowane przez Loome ; 13-07-2010 o 16:25 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów