Zobacz pełną wersję : Zanim pójdziesz do sądu......
......to sie zastanow, czy nie zalatwic sporu polubownie :D. W zasadzie to nie wiem, czy nie nadaje sie to do dowcipow.........jednak dowcipem na pewno nie jest ( w razie czego, to prosze moda o przeniesienie gdzie uwaza ).
Ta konkretna sprawa dotyczy fotografa slubnego( w tym wypadku jest to pani) ...........no i miala kobiecina pecha, bo trafila na sedziego ktory chyba wiedzial o fotografii wiecej od niej, i zamiast zarobic, musiala sporo dolozyc do tego interesu :razz:
http://www.youtube.com/watch?v=js7RzcdDcMs
MM-architekci
05-03-2010, 17:55
buhahah takie programy to sobie mozna wsadzic :D
wow ale mam pro sprzęt :D
buhahah takie programy to sobie mozna wsadzic :D
..a dasz rade?:mrgreen:
Tezet-gdynia
05-03-2010, 18:49
Czy on powiedzial cos w stylu: Dlaczego nie macie 7D, 5D, 10D?! ani serii 1. WTF? 10D ? :|
A druga sprawa - ona nawet nie wie jak jasne sa te szkla :| Yaya jak berety :|
Panowie - przecież to tamtejsza sędzia Anna Maria Wesołowska...
sebcio80
05-03-2010, 19:09
Panowie - przecież to tamtejsza sędzia Anna Maria Wesołowska...
w Polskiej wersji to na pewno tylko gra, ale czy ten program w wersji USA to na pewno gra aktorów? Zawsze bylem jednak przekonany ze to real. Prezentowane są tam tylko sprawy cywilne, żadnych karnych. Zawsze jakieś spory, często o głupoty.
DonBolano
05-03-2010, 19:12
Straszna pyskówka to była.. I jakoś daleko tu było dochodzenia prawdy.. No ale w Stanach sędzia może duuużo ;)
Oczywiscie jeśli to nie była bujda.. Tam dużo takich "seriali" jest. Rozwody, pozwy cywilne i inne takie.
w Polskiej wersji to na pewno tylko gra, ale czy ten program w wersji USA to na pewno gra aktorów? Zawsze bylem jednak przekonany ze to real. Prezentowane są tam tylko sprawy cywilne, żadnych karnych. Zawsze jakieś spory, często o głupoty.
Szczerze to nie wiem - jest jeszcze Judge Judy z podobnymi sprawami (nigdy tego nie oglądałem, po prostu wpadałem na to przełączając kanały) i co by nie powiedzieć jest to nieporównywalnie lepsze niż to co dają (dawali ?) na TVNie...
A tutaj główny zarzut to był taki że zdjęcia są z Walmarta na papierze Fuji - jak dla mnie dość kiepski...
.................. Zawsze jakieś spory, często o głupoty.
.....i tylo takie maja miejsce w tego rodzaju show........a co do "aktorow", to poza sedzia ( nie koniecznie ten pan ) ktory czesto zachowuje sie tak jak by gral,( szczegolnie bryluja tutaj panie sedziny ) wszystko odbywa sie jak najbardziej realnie..........
i placic trzeba ;)
Jaki z tego filmiku wniosek? Te canoniarki to canciarki ;)
[...](nigdy tego nie oglądałem, po prostu wpadałem na to przełączając kanały) Dobra, dobra -nie ma się czego wstydzić. Ja w ten sposób, będąc nieletnim, obejrzałem całkiem pokaźną liczbę filmów "tylko dla dorosłych". :mrgreen: