Zobacz pełną wersję : Książeczka ze zniżkami?
yogi-bear
15-10-2005, 10:34
Witam!
Kupilem pewien czas temu 350D w Niemczech i dostałem razem z nim książeczę z wyrywanymi kartkami które niby poważniają do zniżki pryz zakupie określonych obiektywów. Dla przykładu na 70-200 f/4 L jest 100E zniżki.. to by mogło być opłacalne ;) Tylko jest pytanie.. gdzie mam kupić sprzęt żeby mi chonorowali ten kuponik i jak to wszystko wygląda? Może ktoś kupywał z tym bonusem? Proszę o wszelkie informacje.
Pozdrawiam!
Dzygit-Dublin
15-10-2005, 12:09
nie pamietam dokladnie i nie mam jak sprawdzic bo siedze w pracy ale trza pokazac dowod zakupu znaczy kopie i ta kartke wyslac do oddzialu canona , w uk i ira wysylaja kase na konto prosto pozostale chyba tylko check do domu.
all masz napisane na odwocie chyba .
Pozdrawiam 432
Jak ktos chce to mam do oddania taka ksiazeczke za 200
zika
yogi-bear
15-10-2005, 15:39
Hm.. to wszystko fajnie tylko ciekawe czy jak kupie sprzęt w USA też zwrócą mi 100E? :) Bo może bardziej opłaci się kupić szkło w Europie skoro oddadzą troche.. A jeśli chonorowali by też zakupy w USA to już zupełnie miodzio :)
Dzygit-Dublin
15-10-2005, 16:45
Hm.. to wszystko fajnie tylko ciekawe czy jak kupie sprzęt w USA też zwrócą mi 100E? :) Bo może bardziej opłaci się kupić szkło w Europie skoro oddadzą troche.. A jeśli chonorowali by też zakupy w USA to już zupełnie miodzio :)
usa chyba nie 434
, ja mam np adres do przeslania kuponu tutejszy znaczy Ireland .......
chyba ze w usa maja tylko usa ale to musisz byc rezydentem albo miec kogos tam bo to im zajmuje troszke czasu
pozdrawiam
ja tez mam taka ksiazeczke ;) ktos chce kupic ;) ?
W Szwajcarii daja kupony nawet do obiektywow (przy kupnie). Inna sprawa, ze trzeba wyslac kod paskowy z pudelka i rachunek wystawiony na dany adres. Z promocji mozna skorzystac tylko raz.
yogi-bear
19-10-2005, 23:53
Kod paskowy oczywiscie z pudelka po obiektywie? ;)
Witam!
Kupilem pewien czas temu 350D w Niemczech i dostałem razem z nim książeczę z wyrywanymi kartkami które niby poważniają do zniżki pryz zakupie określonych obiektywów. Dla przykładu na 70-200 f/4 L jest 100E zniżki.. to by mogło być opłacalne ;) Tylko jest pytanie.. gdzie mam kupić sprzęt żeby mi chonorowali ten kuponik i jak to wszystko wygląda? Może ktoś kupywał z tym bonusem? Proszę o wszelkie informacje.
Pozdrawiam!
promocja jest dla rezydentów krajów UE ZACH
nic nie zwojujecie...
promocja jest dla rezydentów krajów UE ZACH
Nie wiem co to 'UE ZACH', ale mylisz się. Szwajcaria nie jest w UE, a promocja obowiązuje. Co oczywiście nie zmienia faktu, że w Polsce nie obowiązuje.
Nie wiem co to 'UE ZACH', ale mylisz się. Szwajcaria nie jest w UE, a promocja obowiązuje. Co oczywiście nie zmienia faktu, że w Polsce nie obowiązuje.
nie chciało mi się pisać Europie
dokładnie w: Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, The Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, or the United Kingdom.
Witam!
Tytus: dokladnie jest tak jak mowisz ale ...
gratisowe karty pamieci tez sa dla w/w panstw a jednak dochodza do polski!
jednak z tymi zwrotami za zakup obiektywow itd. bym nie ryzykowal i poprosil "kogos" kto ma konto w w/w panstwie lub tam mieszka aby przelali pieniadze na jego konto. Wydaje mi sie ze moze byc problem z przelaniem pieniedzy do polski lub wyslaniem i realizacja czeku! A moze sie myle ...
Pozdrawiam all
1.Czy jest ktos kto z tej promocji korzystal ?
Tez mam taka ksiazeczke(aparat z niemiec)
2. Czy obiektyw musi byc kupiony w panstwie wymienionym na liscie, czy zakup moze byc dokonany w naszym kraju ?
3.Konkretnie jaki problem z kasa ?
1.Czy jest ktos kto z tej promocji korzystal ?
Tez mam taka ksiazeczke(aparat z niemiec)
2. Czy obiektyw musi byc kupiony w panstwie wymienionym na liscie, czy zakup moze byc dokonany w naszym kraju ?
3.Konkretnie jaki problem z kasa ?
ja korzystałem
musisz być "rezydentem" w jednym z wymienionych krajów, tzn, mieć tam adres zamieszkania (do korespondencji) i rachunek w banku (na który idzie kasa, o ile nie jest to czek), narodowość nie jest sprawdzana
zakup musi być w jednym z krajów objętych promocją, bo wysyłasz rachunek ze sklepu...masz to wszystko w regulaminie...
EDIT
własnie przelano mi 200 euro na konto z tego tytułu, więc 20D wyszedł mnie 3550zł a EX430 710zł. ;)
No tak :( Polska - co to za rynek dla Canona ... Pewnie bym wyskrobal troche grosza na 17-40L byla by zacheta - a tak znowu po gloiwe chodza zle mysli na temat tamrona...