Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Książeczka ze zniżkami?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar yogi-bear
    Miasto
    Białystok

Domyślnie Książeczka ze zniżkami?

Witam!

Kupilem pewien czas temu 350D w Niemczech i dostałem razem z nim książeczę z wyrywanymi kartkami które niby poważniają do zniżki pryz zakupie określonych obiektywów. Dla przykładu na 70-200 f/4 L jest 100E zniżki.. to by mogło być opłacalne Tylko jest pytanie.. gdzie mam kupić sprzęt żeby mi chonorowali ten kuponik i jak to wszystko wygląda? Może ktoś kupywał z tym bonusem? Proszę o wszelkie informacje.

Pozdrawiam!

Domyślnie

nie pamietam dokladnie i nie mam jak sprawdzic bo siedze w pracy ale trza pokazac dowod zakupu znaczy kopie i ta kartke wyslac do oddzialu canona , w uk i ira wysylaja kase na konto prosto pozostale chyba tylko check do domu.

all masz napisane na odwocie chyba .

Pozdrawiam Załącznik 432
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Jak ktos chce to mam do oddania taka ksiazeczke za 200
    zika

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Hm.. to wszystko fajnie tylko ciekawe czy jak kupie sprzęt w USA też zwrócą mi 100E? Bo może bardziej opłaci się kupić szkło w Europie skoro oddadzą troche.. A jeśli chonorowali by też zakupy w USA to już zupełnie miodzio

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yogi-bear
    Hm.. to wszystko fajnie tylko ciekawe czy jak kupie sprzęt w USA też zwrócą mi 100E? Bo może bardziej opłaci się kupić szkło w Europie skoro oddadzą troche.. A jeśli chonorowali by też zakupy w USA to już zupełnie miodzio

usa chyba nie Załącznik 434
    , ja mam np adres do przeslania kuponu tutejszy znaczy Ireland .......
    chyba ze w usa maja tylko usa ale to musisz byc rezydentem albo miec kogos tam bo to im zajmuje troszke czasu

pozdrawiam
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

ja tez mam taka ksiazeczke ktos chce kupic ?
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

W Szwajcarii daja kupony nawet do obiektywow (przy kupnie). Inna sprawa, ze trzeba wyslac kod paskowy z pudelka i rachunek wystawiony na dany adres. Z promocji mozna skorzystac tylko raz.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Kod paskowy oczywiscie z pudelka po obiektywie?

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yogi-bear
    Witam!

Kupilem pewien czas temu 350D w Niemczech i dostałem razem z nim książeczę z wyrywanymi kartkami które niby poważniają do zniżki pryz zakupie określonych obiektywów. Dla przykładu na 70-200 f/4 L jest 100E zniżki.. to by mogło być opłacalne Tylko jest pytanie.. gdzie mam kupić sprzęt żeby mi chonorowali ten kuponik i jak to wszystko wygląda? Może ktoś kupywał z tym bonusem? Proszę o wszelkie informacje.

Pozdrawiam!
    promocja jest dla rezydentów krajów UE ZACH

nic nie zwojujecie...

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    promocja jest dla rezydentów krajów UE ZACH
    Nie wiem co to 'UE ZACH', ale mylisz się. Szwajcaria nie jest w UE, a promocja obowiązuje. Co oczywiście nie zmienia faktu, że w Polsce nie obowiązuje.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów