Zobacz pełną wersję : [Bydgoszcz] Photo Day 9.0 - zapowiedź
Już dzisiaj przekazuję informację o Photo Day 9.0 w Bydgoszczy, który odbędzie się w... Hotelu pod Orłem 6 marca. Myślę, że propozycja jest bardzo ciekawa. Jak tylko pojawią się oficjalne informacje podam więcej szczegółów.
Wkradł się błąd w dacie !!! 6 MARCA to właściwa data.
Już dzisiaj przekazuję informację o Photo Day 9.0 w Bydgoszczy, który odbędzie się w... Hotelu pod Orłem 6 marca. Myślę, że propozycja jest bardzo ciekawa. Jak tylko pojawią się oficjalne informacje podam więcej szczegółów.
Wkradł się błąd w dacie !!! 6 MARCA to właściwa data.
Słyszałem że jakieś problemy są - nie wiadomo czy wypali...
Słyszałem że jakieś problemy są - nie wiadomo czy wypali...
Nic mi nie wiadomo o jakichkolwiek problemach...
EDIT:
Nie ma problemów, tylko data jest ustalona na połowę marca, dokładnie jeszcze podam...
Są problemy, stąd termin uległ zmianie.
Są problemy, stąd termin uległ zmianie.
To może oświeć wszystkich...
A czy czasem nie ma odbyć się w mojej byłej szkole - Zespole Szkół Elektronicznych?
A czy czasem nie ma odbyć się w mojej byłej szkole - Zespole Szkół Elektronicznych?
Nie, nie ma. Hotel Orzeł prześle potwierdzenie w poniedziałek, czyli jutro. Jak już będzie podam datę.
Szkoda, że w Bydgoszczy tak mało ciekawych miejsc jak Teatr i Opera. Cały czas wzdycham w stronę jakichś fabryk...
W Fabryce Kabla mogło by też byc...
Szkoda, że w Bydgoszczy tak mało ciekawych miejsc jak Teatr i Opera. Cały czas wzdycham w stronę jakichś fabryk...
To widzę, że wzdychamy w jedną stronę :D Poddałem pomysł organizatorom już dawno, zobaczymy co z tego wyjdzie, chociaż fabryki to akurat ciężki temat na wpuszczenie kilkudziesięciu osób żeby mogły sobie pobuszować...
Wiadomo, palce nie tam gdzie trzeba i już nie ma czym naciskać spustu :D
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100317/BYDGOSZCZ01/108473909
Feelip, mam nadzieję, ze aktualne??
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100317/BYDGOSZCZ01/108473909
Feelip, mam nadzieję, ze aktualne??
Jak najbardziej aktualne.
Jak najbardziej aktualne.
No mam nadzieję że wreszcie się poznamy. Wpadnę z szwagrem, czy musimy się gdzieś zapisać?
No mam nadzieję że wreszcie się poznamy. Wpadnę z szwagrem, czy musimy się gdzieś zapisać?
Nie ma potrzeby zapisów... do zobaczenia na miejscu.
I co kiepsko było ? Słyszałem ze pokazali to co normalnym odwiedzającym.
Nie wiem co pokazują "normalnym odwiedzającym". Mi się podobało, mogłem poćwiczyć zdjęcia z lampą w większym pomieszczeniu niż mieszkanie, i samo to już jest bezcenne. Jak znajdę chwilę na obróbkę zdjęć to wrzucę.
PS Feelip już rozmawiałem wstępnie z kolegą o ewentualnym plenerze o którym rozmawialiśmy. Jak "materia będzie chętna" ;) to dam znać.
Nie wiem co pokazują "normalnym odwiedzającym". Mi się podobało, mogłem poćwiczyć zdjęcia z lampą w większym pomieszczeniu niż mieszkanie, i samo to już jest bezcenne. Jak znajdę chwilę na obróbkę zdjęć to wrzucę.
PS Feelip już rozmawiałem wstępnie z kolegą o ewentualnym plenerze o którym rozmawialiśmy. Jak "materia będzie chętna" ;) to dam znać.
Do ilu osób musielibyśmy się ograniczyć? Bo nie wiem czy kameralnie czy jakaś większa impreza. A materia na pewno będzie chętna :)