Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: [Bydgoszcz] Photo Day 9.0 - zapowiedź

Mieszany widok

Domyślnie [Bydgoszcz] Photo Day 9.0 - zapowiedź

Już dzisiaj przekazuję informację o Photo Day 9.0 w Bydgoszczy, który odbędzie się w... Hotelu pod Orłem 6 marca. Myślę, że propozycja jest bardzo ciekawa. Jak tylko pojawią się oficjalne informacje podam więcej szczegółów.

Wkradł się błąd w dacie !!! 6 MARCA to właściwa data.
    Ostatnio edytowane przez Feelip ; 17-02-2010 o 23:26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Feelip Zobacz posta
    Już dzisiaj przekazuję informację o Photo Day 9.0 w Bydgoszczy, który odbędzie się w... Hotelu pod Orłem 6 marca. Myślę, że propozycja jest bardzo ciekawa. Jak tylko pojawią się oficjalne informacje podam więcej szczegółów.

Wkradł się błąd w dacie !!! 6 MARCA to właściwa data.
    Słyszałem że jakieś problemy są - nie wiadomo czy wypali...
    GG: 538295
    SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misieek Zobacz posta
    Słyszałem że jakieś problemy są - nie wiadomo czy wypali...
    Nic mi nie wiadomo o jakichkolwiek problemach...

EDIT:

Nie ma problemów, tylko data jest ustalona na połowę marca, dokładnie jeszcze podam...
    Ostatnio edytowane przez Feelip ; 02-03-2010 o 23:15

Domyślnie

Są problemy, stąd termin uległ zmianie.
    SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane

Domyślnie

Są problemy, stąd termin uległ zmianie.
    To może oświeć wszystkich...

Domyślnie

A czy czasem nie ma odbyć się w mojej byłej szkole - Zespole Szkół Elektronicznych?

Domyślnie

A czy czasem nie ma odbyć się w mojej byłej szkole - Zespole Szkół Elektronicznych?
    Nie, nie ma. Hotel Orzeł prześle potwierdzenie w poniedziałek, czyli jutro. Jak już będzie podam datę.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Szkoda, że w Bydgoszczy tak mało ciekawych miejsc jak Teatr i Opera. Cały czas wzdycham w stronę jakichś fabryk...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Szkoda, że w Bydgoszczy tak mało ciekawych miejsc jak Teatr i Opera. Cały czas wzdycham w stronę jakichś fabryk...
    To widzę, że wzdychamy w jedną stronę Poddałem pomysł organizatorom już dawno, zobaczymy co z tego wyjdzie, chociaż fabryki to akurat ciężki temat na wpuszczenie kilkudziesięciu osób żeby mogły sobie pobuszować...

Domyślnie

W Fabryce Kabla mogło by też byc...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów